Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiony1234

co robic?? poznalem i niewiem co dalej nie odzywa sie

Polecane posty

Gość zagubiony1234

Witam wczoraj poszedlem pierwszy raz do klubu same puste laski... ale jedna z tlumu zobacyzlem tanczylem z nia potem coraz czesciej poczulem cos jakis odzew od srodka jak szla do domu dala mi numer czesciej na mnie patrzyla i nawet wychodzac pozegnala sie ze mna. Nie czesto spotykane napisze do niej dzis pytanie co mam robic zeby tego nie spiepszyc bo bym nie chcial jakies rady ? pomozcie co mam robic pisalme do niej ale moze nie opdiusje bo z innej sieci , napisze z orange zobacze moze sie odezwie dała mi nuemr wiec powinna sie odezwac kurcze

Gość gość
Gratulacje numer juz masz :D teraz przez kilka dni nie odzywaj sie dopiero tak po 3 dniach zazdzwon pewnie jak facet i sie umow na randke rozmowa ma trwac 5 minut max :) Nidgy nie pisz z d**y sms to nie atrakcyjne dla kobiet ! Ona ma sie zastanawiac co u ciebie i czy ty jeszcze jestes zainteresowany ! Powodzenia

Gość gość84
i właśnie dlatego nie chce mi się chodzić na randki. Zrób to i to, ale wtedy a wtedy. Nie rób tego a tamtego, za to zrób tak i tak, bo inaczej będzie kicha, lipa i kaszana. Tak jakby człowiek nie mógł podejść do drugiego człowieka właśnie jak do człowieka.

Gość gość
a co ty zadzwonic nie mozesz tylko bawisz się jak jakiś 7 latek w smski???? Nie dziwie sie ze cie olewa, prawdziwy facet dzowni a nie pisze smsmy!!