Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paloma88

Ile powinna ważyć dziewczyna mająca 167 cm wzrostu, by wyglądać

Polecane posty

Gość Paloma88

atrakcyjnie?

Gość Paloma88
PS. Obecnie waży niestety 76 kg.

Gość Herr Pietia Goras
powinna ważyć 100 funtów

Gość gość
57kg

Gość Paloma88
Chodzi mi oczywiście o to, żeby wyglądać zdrowo, nie zaś jak szkieletor.

Gość gość
53kg

Gość Paloma88
Jak dojdę do 57, to będzie super. Właśnie rozpoczęłam dietę i mam nadzieję, że wytrwam w swym postanowieniu. Jestem niebrzydką kobietą, ale nadwaga powoduje, że tracę na atrakcyjności.

Gość gość
Powinna ważyć 57kg. Optymalnie, żeby wyglądać dobrze przy swojej wadze, powinno się odejmować od wzrostu 110cm :) Ale tak naprawdę to wszystko zależy od Ciebie! Jeśli już czujesz się przy jakiejś wadze atrakcyjnie to przy niej zostań i staraj się ją utrzymać :D

Gość gość
wariatki:-D około 60 kg i będzie wyglądała dobrze, szczupło, ale nie kości na wierzchu. Nogi mają być nogami, a nie szczudłami między którymi pies z budą przeleci. Ja od kilku lat próbuję dość do tej wagi, ale niestety poniżej 63 nigdy zejść nie chce, nie wiem, czy takie są możliwości mojego organizmu, czy ki grom, moze jakbym głodziła się, to schudłabym, ale ni ena tym to ma polegać, że się przegłodzę, schudnę, a potem nawet małe porcje utuczą mnie o te stracone kilosy. Ja mam 168 cm i jak ważyłam 64 kg to mi już ludzie mówili, że źle wyglądam (od razu odbija mi się to na twarzy, robi się zbyt pociagła, co w moim konkretnym przypadku jest objawem bardzo negatywnym, źle wyglądam naprawdę).

Gość gość
Ja mam 170 i czuje sie naj przy 55..wtedy tez dostaje najwiecej komplementow.

ja tez dzis zaczynam diete waze 71 przy 174 cm wzrostu jestem tydzien po porodzie i niestety to sa ciazowe kg wczesniej wazylam 58:P masz jakas konkretna diete czy po prostu mz?????

Gość Paloma88
Ja z kolei mam okrągłą buzię z pucołowatymi, rumianymi policzkami, więc wystarczy, że przytyję, a już wyglądam jak typowa pyza. Dodatkowo mam duży brzuch, potężne uda i szerokie biodra.

Gość gość
autorko jak sama zauważyłaś to kwestia budowy, bardzo indywidualna zresztą. Ja także jestem grubej kości, przy 160 waże średnio 58 kg, we mnie samej przeszkadza mi za duży jak dla mnie brzuszek i zawsze z tego powodu się odchudzałam. Ale kiedyś przeżyłam szok jak się dowiedziałam ile waży moja koleżanka, mojego wzrostu, szczupła i naprawdę ładna dziewczyna ważyła 2 kg wiecej ode mnie i w życiu bym jej tyle nie dała. To kwestia budowy, jedna osoba przy wadze wzrost minus 110 bedzie wygladała bardzo chudo, inna ciut za grubo.

Gość gość
no ja też mam grube kości (palcem wskazującym i kciukiem nie obejmę nadgarstka, żeby je złączyć. Złączę jak lekko ścisnę, a tak brakuje mi około pół centymetra. Taka genetyka, większość kobiet w rodzinie od strony taty jest takiej budowy. No, jestem w jednej kwestii chlubnym wyjątkiem, bo po dwóch ciążach nie roztyłam się do masakrycznych rozmiarów (jak to u reszty się stało). Nie wisi mi nic, niemniej tłuszczyku mogłoby być mniej na biodrach i udach. Skóra też nie jest taka jędrna już, co mnie wkurza. Ćwiczę, znaczy się chodzę na fitness, teraz w wakacje sama staram się ćwiczenia stosować na te partie ciała, ale jakoś mizerne efekty. Moją zmorą jest gromadzenie wody w organizmie. Tak nabieram, że czuję się jak balon, dosłownie.

Gość Paloma88
Jeśli chodzi o dietę, nie mam żadnej konkretnej. Postanowiłam jeść dużo warzyw i owoców (oczywiście tych niskokalorycznych), nie jeść żadnych mącznych potraw, dań typu fast food, ograniczyć cukry i tłuszcze. Do tego oczywiście rower, basen i ćwiczenia.

Gość Paloma88
Dokładnie. Ja mam sylwetkę po mamie i babci, one też są tzw. dużymi kobietami, mają skłonności do tycia.

Gość piąta aleja
około 54 kg

Gość gość
52-55

Gość Paloma88
Zastanawiam się też, ile potrwa zanim zejdę do tej wagi? Ile dziennie musiałabym spożywać kalorii?

Gość moja miłość do cię
mam taki wzrost jak Ty autorko i waże obecnie 55kilo

Gość gość
76 kg ? to za duzo jak na wzrost 167 cm ! mysle ze powinnas schudnac ze 10 kg :)

Gość Paloma88
Ano wiem, że za dużo, dlatego pytam, ile powinnam zrzucić kg, by znów czuć się atrakcyjną kobietą? Chcę podobać się facetom! :)

Gość gość
też mam tyle wzrostu i myślę, że koło 60 kg. Ale kwestia budowy, wiadomo

Gość Paloma88
Ogólnie szykują się zmiany - zapuszczam włosy (aktualnie mam takie za ucho), potem je rozjaśnię, planuję zmienić swój image na bardziej kobiecy i elegancki, będą prowadzić bardziej sportowy tryb życia...

Gość gość
ja mam 165cm i waze 60kg. Jak wazylam 57-58 tylek plaski sie zrobil i dlatego nabralam masy:)

Gość gość
co? ja mam 168 waze 50 i jestem normalna to zalezy.....

Gość gość
po typowe laski to grubasy nie oszkujmy sie,mysla ze sa szczuple a naprawde sa spasione swine,albo luster chyba nie maja????

Gość Paloma88
Do tego powyżej - słuchaj, ja mam świadomość swojej wagi, nie uważam się za szczupłą i dlatego też zaczęłam się odchudzać. Nadwaga nie wygląda najlepiej, ale nazywanie kogoś świnią jest wg mnie chamskie i w żaden sposób nie motywuje. Trochę kultury, co?

Gość wszystko zalezy od budowy
ciala. Ja na przyklad jestem "ubita", mam 162cm wzrostu i waze 52kg, nosze rozmiar 34-36, bo akurat mam takie a nie inne wymiary. Jedna z moich kolezanek ma 169cm wzrostu, wazy tyle co ja i ma praktycznie takie same wymiary, ale nie jest tak umiesniona, jak ja. Inna z kolei ma 168cm wzrostu, wazy 49kg i jest tak chuda, ze czasami rozmiar 32 jest na nia za duzy i musi szukac ubran w dzialach mlodziezowych. Nie ma co kierowac sie waga, bo wazniejsza jest budowa i wymiary:) Moze lepiej zmierz biust, talie i biodra i zdecyduj, o ile cm chcesz schudnac, a to nie zawsze przeklada sie na kg.

Gość Paloma88
Tak zrobię. W każdym bądź razie tak ok. 20 kg pasowałoby zrzucić.