Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paloma88

Ile powinna ważyć dziewczyna mająca 167 cm wzrostu, by wyglądać

Polecane posty

Gość goku1
Warze1.60a wzroatu mam 1.67 .To surzo ?

Gość gość
Ale to zależy od budowy. Ja mam 164 i ważę teraz 53, i niestety wyglądam jak szkielet. A znam dziewczyny co waza mniej a nie wyglądają tak chudo. Myślę ze 167 to ok 60 kg bedzie ok

Gość gość
Ja mam mniej wiecej tyle wzrostu i powodzenie mam niezaleznie od wagi, bo nie jestem jakas brzydka., Jednak najwieksze mialam przy wadze 48;) byl moment kiedy wazylam 70 kg, wtedy nawet zadbanie ani duzy biust nie pomogl:D

Gość gościk
Rzeczywiście wszystko zależy od budowy. Ja mam 159 cm wzrostu i wazę 53 kg i slysze ze za chuda jestem. Ja się najlepiej czuje ważąc 50 kg ale taka wagę miałam przed ciąża i mysle ze juz nie wroci. Mam koleżankę ważąca 48 kg przy wzroście 160 i jakoś tak jest zbudowana ze nie wierzy ze ja więcej wazę bo optycznie jesteśmy takie same. Nie ma co się sugerować jakimiś wylicznikami. Każdy jest inny po prostu.

Gość gość
Przez moja nieskromnie powiem calkiem spora wiedze moge ci podpowiedziec abys nie ustala sobie duzych celow bo bedzie ci trudniej, ustal sobie najpierw 5 kilo gdy to osiagniesz bedziesz szcesliwa ze pierwsze postanowienie ci sie udalo i nir bedziesz na siebie zla ze jeszcze nie zrzucilas 20 :) male kroki sa dobre i daja duze efekty

Gość gość
Ja mam 13 lat, 167cm wzrostu i ważę 48,5 kg.

Gość gość
Prawidlowo powinna waxyc 70 kg.

Gość gość
50 kg