Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIEMAWOLNEJNAZWYWTYMKRAJUNAWET

Chłopak mówi, że nie przytulam go tak 'fajnie'co zrobić,żeby było mu przyjemnie?

Polecane posty

Gość NIEMAWOLNEJNAZWYWTYMKRAJUNAWET

Mam chłopaka od pół roku w marcu zaczęliśmy się całować , przytulać itd. wszystko było okej do pewnego kiedy zaczęliśmy się bardziej do siebie zbliżać on mnie chwytał za piersi całował po szyi, ja na niego siadałam i całowaliśmy się tak namiętnie no i wtedy ja nie wiedziałam co zrobić z tymi rękami i jak to pisali żebym go lekko po szyi drapała no i tak robiłam a on na drugi dzień mi mówi, że wczoraj jakaś taka drętwa byłam. -,- a ja drętwości nie czułam -,- on mi mówi drętwa -,- się ZDENERWOWAŁAM i poszliśmy na łąkę mieliśmy się przytulać i wgl. no i tak próbowałam, pokazał mi jak jest fajnie tak robiłam . przyszłam do domu I MI MÓWI, ŻE JEGO PIES LEPIEJ PRZYTULA ODE MNIE. xd zapytałam się czy ten pies lepiej całuje odpowiedział, że nie wie , po czym zapytałam się go jeszcze czy ma lepszą d**ę. powiedział, żebym się poszła leczyć. I TYLE Z NASZEJ PIĘKNEJ KONWERSACJI -,-

Gość gość
ten debil chce, żebyś mu obciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiąąąąąąąąągnęła!