Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem singielka i zle mi z tym

Polecane posty

Gość gość

Wszyscy polacy tutaj to stojacy pod polskim sklepiem misie z brzuszkami, wdresie w 3 paski i siatka "Debowe mocne" i jak ja mam tutaj wybrac sobie faceta na zwiazek na poziomie ?? Cholera mnie juz bierze

Gość gość
Na portalach randkowych sa same "Mieczyslawy z za d*pia" w sweterkach z bozego narodzenia albo alejandra szukajacy blondynkowej sziuni na szubki numerek, acha a faceci ktorzy mieskzaja w polsce nie chca zwiazku bo za daleko !

Gość gość
No i co mi doradzicie?

Gość gość
No to może zacznij się obracać w innym towarzystwie. Albo napisz sama ogłoszenie :) Ja znalazłam kilku interesujących mężczyzn na portalu internetowym więc nie same Mietki tam siedzą ;)

Gość gość
Nieprawda, ze same mietki. Ale z drugiej strony facet na poziomie oprocze tego ze szuka laski na poziomie to ona jeszcze musi wygladac. a zmojego doswiadczenia laske z wygladem bez dzietnych nie ma. Te seksowniejsze maja dzieci..:/. a Mariolki na poziomie niechce.

Gość gość
no ja akurat mam 30 i na urode nie narzekam, bedzietna i chcialabym rodzine, wiec sa wyjatki

Gość gość
Ja też jestem na poziomie a w dodatku jestem ładna i nie mam dzieci.

Gość gość
no to ladne dziewczyny bezdzietne okolo 30 tki, Gdzie was spotkac? Jestescie na jakis portalach randkowych? W jakiej czesci Londynu mieszkacie ?

Gość gość
Ja od niedawna jestem singielką więc mnie dopiero niedługo będzie można spotkać ;) Zastanawiam się czy nie założyć sobie konta na Sympatii, ale naczytałam się wiele niepochlebnych opinii i się waham... Ale jeśli Ty jesteś inteligentny, zabawnym i wolnym facetem to zostaw maila i może do Ciebie napiszę ;)

Gość gość
Okej dlaczego nie. Rozmowa nic nie kosztuje. Mail jest tymczasowy, bo tu rozmaite trole siedza. przystojniak781@interia.pl

Gość gość
Prawda jest taka że ciężko znaleźć normalną dziewczynę w tym wieku i żeby była wolna to już prawie niemożliwe. Faceta wolnego koło 30 lat to niemożliwe prawie. Pijaczek, albo po kilku wyrokach, albo żona i dzieci w Polsce. I te słynne niebieskie reklamówki z kilkoma piwami

Gość Goscc Autorka
Czyli co w takim razie ma zrobic ta normalna dziewczyna 30latka wolna? Odpuscic sobie ? kupic kota? :P

Gość gramisnia
te przystojniak ty to pewnie ten sam od hotelu butikowego i ipada buhahah dziewczyny po co wam jakis polski mietek budowlaniec w podartym dresie, szukajcie facetow zagranicznych, o wiele ciekawsze typy niz nasi nedzni panowie, wlosi, portugalczycy, australijczycy, hiszpanie, anglicy, niemcy, amerykanie, mozna przebierac i wybierac !

Gość przystojniak781
Rozumiem ze na tym forum wypowiadaj sie tylko 2 osoby? Ty oraz facet o ktorym mowa? :):):) do "Prawda jest taka że ciężko znaleźć normalną dziewczynę w tym wieku i żeby była wolna to już prawie niemożliwe." - uswiadomie Ci niektorym moglo si np nie ulozyc w zwiazku z roznych przyczyn. "Faceta wolnego koło 30 lat to niemożliwe prawie. Pijaczek, albo po kilku wyrokach, albo żona i dzieci w Polsce. I te słynne niebieskie reklamówki z kilkoma piwami" - Prawie niemozliwe ale jednak mozliwe. Biorac pod uwage fakt, ze kobiety nie wykazuja, zadnej inicjatywy w zwiazzku z poznaniem polskiego normlanego faceta, szanse u was maleja z dnia na dzien.

Gość przystojniak781
do gramisnia - kobieta ktora "zwiedzila swiat " w ten sposob mnie nie interesuje. I prosze nie uogolniaj i nie porownuj bo to ze ktos jest obcokrajowcem nie jest wartoscia sama w sobie. masz niezwykle ograniczone myslenie.

Gość gość
co powinna zrobić dziewczyna? nie wiem, ale realia są takie że około 30 to większość porządnych ludzi już dawno zajęta. Obcokrajowcy chyba tylko zostają. I to z poza europy środkowo-wschodniej.