Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maciek B.

propozycja obiadu na poniedzialek.

Polecane posty

ja robię śledzia w sosie musztardowym. marynowanego wrzucam na jakiś czas do sosu z kwaśnej śmietany i ostrej musztardy z dodatkiem soli i odrobiny cukru. ewentualnie można dać też śledzia solonego, ale wtedy do sosu musztardowego nie dodaje się już soli. dorzucam do wszystkiego pokrojoną drobno cebulkę i zostawiam na co najmniej parę godzin, a najlepiej na całą noc. niebo w gębie :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie jadlem w sosie musztardowym, bede musial zrobic. W ogole nigdy nie robilem samodzielnie sledzia, tylko zawsze kupuje ten Lisnera w pudelku - w sosie smietanowym. Do tego oczywiscie ziemniaki.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzanna Amelia æ
Ja poprosze cos z filetow z dorsza albo pstraga.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Aha zapomnialem przekazac: zupa krem z porow bardzo rodzicom smakowala i mama dziekuje Ci za przepis.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Filet obtaczam w jajku, mace i bulce tartej i smaze na patelni. Podaje z frytkami i kiszona kapusta. Czyli polska wersja fish and chips. Mam tez przepis na rybe po japonsku, ale nie podam, bo mi to nie smakowalo.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×