Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienormalny sasiad. No walniety alkoholik poprostu.

Polecane posty

Gość gość

Hej. Powiedzcie prosze co zrobilybyscie na moim miejscu. Niespelna miesiac temu urodzilam synka. Dostal tylko 3 punkty, lekarzom ledwo sie udalo go uratowac. Rodzilam przez cc. Po kilku dniach przewiezli nas karetka do wiekszego szpitala ze wzgledu na dziecko. Spedzilismy tam jakis tydzien. Niedawno przyszedl do nas sasiad ktory jest dlugoletnim alkoholikiem. Powiedzial, ze zglosi do opieki, ze malenstwo w ogole nie wychodzi na dwor. I co? I przyszly dzisiaj dwie baby z opieki. No i co ja mam temu sasiadowi powiedziec? Dziecko mi umiera a on na mnie nasyla opieke.... no poprostu ... :((((

Gość gość
a Ty jemu nic nie mów, tylko naslij na niego policje jeżeli jeszcze raz do was przyjdzie albo jakies libacje będzie urzadzał lub pijany gdzies leżał.

Gość gość
Spędziliście tam tydzień i co ? dziecko jest w szpitalu czy w domu ,bo jak w szpitalu to chyba raczej powinnaś mieć w d***e sąsiada i mops i w ogóle ,jak dziecko jest w domu to znaczy że mu się polepszyło ,i też powinnaś mieć w d***e sąsiada i opiekę ,chyba masz papiery ze szpitala , wypisy .Sorry ale to trochę pokręcone ,nie kumam tego .