Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie dotyka mich piersi:(

Polecane posty

Gość gość

Jestem z facetem pol roku, ale znamy sie znacznie dluxzej...Ja go pieszcze, dotykam ,zaspokajam oralnie, a on nawet nie dotyka moich piersi czy nie dotyka moich intymnych czesci ciala, czasem klepnie mnie w pupe i to wszystko, przez to jestem coraz bardziej sflustrowana;(bo wydaje mi sie,ze nie podniecam go;(jak mysolicie czym to moze byc spowodowane?ma ktos pomysl jak go zachecic?dodam ze rozmowe o tym on zbywa

Gość gość
jejuu. Normalnie każdy chłopak raczej garnie się do piersi, niezależnie czy jesteście pół roku czy więcej... Jeżeli Ty robisz wszystko a on nic, to coś jest nie tak. Chłopak albo chce Cię tylko dla własnych zachcianek, albo nie wiem. Na początek odmawiaj stosunku oralnego z nim, może coś zrozumie. Ogólnie ja bym olała.

Gość gośću
Może się wstydzi dotykać twych piersi.

A z tym facetem jest coś nie tak. Nie znam takiego, na którego nie działaby moje piersi :D Zostaw go :) niech sobie przemyśli sprawę.

Gość gość
w takim układzie to i Ty przestań go dotykać i zaspokajać, skoro ma gdzieś Twoją przyjemność, to Ty również jego możesz mieć gdzieś... zwykły egoista i tyle, szkoda czasu na takiego.

Gość gość
Skoro dajesz mu wszystko czego oczekuje (w tym przypadku zaspokajasz seksualnie) to on Twoje potrzeby ma w d***e, proste. Zaniechaj takich czynów, a zobaczysz jak szybko i w jaki sposób będzie o Ciebie fizycznie zabiegał :)