Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimmi11

Jak i gdzie zorganizować 18-ste urodziny.

Polecane posty

Gość mimmi11

Witam. A więc moim problemem jest zorganizowanie 18-stki. Planowana była w lokalu, lecz kilka osób już odpadło i zostało by mi z 20 osób, dlatego nie opłaca mi się robić w jakimś lokalu. Mieszkam w kamienicy więc impreza na podwórku odpada. Ogl to 18-stka byłaby we wrześniu pod koniec. Swojej działki na imprezę też nie mam. Dodam jeszcze, że moja rodzina, znajomi są bardzo rozrywkowi więc muza tańce itd obowiązkowo. Jeśli mielibyście jakieś pomysły co do tego to bardzo proszę, podzielcie się nimi ze mną. Z góry dziękuje i pozdrawiam. :)

Gość mimmi11
Pomoże ktoś??

Gość mimmi11
Błagam, doradźcie coś..!!

Gość mniaaam
Ja mam 18-tke za 2 miesiące i też nie wiem gdzie zrobić. Mam duże podwórko ale dla mnie dziwnie trochę na podwórku potem komary gryza . Raczej w budynku wolę

Gość mimmi11
No ja w kamienicy mieszkam więc nie bardzo, w koło wuchte sąsiadów, odpada. A na lokal no za mało osób..

Gość mimmi11
Wypowie się ktoś jeszcze?

Gość zuzka1610
Dlaczego uważasz że 20 osób to za mało na imprezę w lokalu? Ja organizowałam w tej restauracji http://www.hotelatos.pl/restauracja Było w sumie 18 osób, niektóre zarezerwowały sobie pokoje by nie wracać po nocy do domu:)

Gość gość
Ja robilam 18-stke na 15 osob w lokalu ( w http://www.zakatek-smaku.pl/) i też wyszlo bardzo fajnie, opłaciło się itp. Ja bym pomyslala jednak nad lokalem.

Gość gość
Dużo miejsca na różnorakie imprezy udostępnia House of Pool na Marynarskiej. My tutaj robiliśmy ostatnio takie firmowe spotkanie i wszyscy się dobrze bawili. Okazało się, że nie tylko panowie chętnie zagrali w bilard, ale też panie nie pozostawały w tyle. Kontakt do osoby odpowiedzialnej za rezerwacje jest na stronie www.houseofpool.pl.

Gość gość
a moze impreza w sksklubie bo tam fajowo jest 333 www.youtube.com/watch?v=X9NY5T6P4A4

Gość gość
mialo byc w seksklubie taki fajny lokal z seksem i seksowny 333 www.youtube.com/watch?v=X9NY5T6P4A4