Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania1900

Bransoletka

Polecane posty

Gość Ania1900

Cześć :) Kupiłam swojemu chłopakowi bransoletkę na prezent, ale chciałabym was zapytać, czy rozmiar 22 (czyli 22 cm dłgości) będzie pasować na nadgarstek 19 cm? Czy ta bransoletka będzie za długa?

Gość Ania1900
ale to jest taka z pancerki (czy jak to się mówi) z blaszką :) męska

no mowie ci ze faceci nie nosza... moze w liceum sie jeszcze nosi, nie wiem... faceci nie nosza...

Gość Ania1900
Dziwne, bo widziałam facetów z bransoletkami :)

tak, glownie wlosi, i firmy kiel patric james... tak kolo 200zl kosztuja... :P:)

Gość Ania1900
dlaczego niemęskie, skoro bransoletka jest męska?

to ze na rozowej skarpecie bedzie pisac - meskie skarpety, to nie znaczy ze to meskie... :D:P znaczy w sumie ok, mlodzi jestescie... :P:)

Gość Ania1900
Hej chciałabym, żebyście mi pomogli a nie mówili, że coś jest niemęskie bądź męskie :D

nie no spoko, ale sama widzisz w jakim kierunku sie temat rozwinal... :D np on wyjdzie pod blok, zapyta kolegow, 22 czy 19 cm na nadgarstku, a oni - stary ale to nie meskie... :D i co zrobisz...? :P :)

Gość Ania1900
pytałam się go, czy lubi takie bransoletki to powiedział, że tak. Więc czemu ma być niemęskie? :)

Gość Ania1900
ok, to pomoże mi ktoś w końcu? :D

Gość gość
Gowno was to obchodzi jak bedzie wygladac. Zaden z was idiotow nie odpowiedzial jej na pytanie. Pytanie nie brzmialo czy moj facet bedzie wygladal jak pedal w tej bransoletce tylko inaczej. Mysle ze az takiejnwilekiej roznicy w rozmiarze nie bedzie ale zawsze mozna zmniejszyc :)

Gość Ania1900
dzięki :) Mam nadzieję, że nie będzie spadać za bardzo. Trochę się tym stresuje, bo to prezent na rocznice i chcę żeby do końca był udany :)

Gość gość
mysle ze bedzie udany, a jak bedzie troche za duze to mozna zmniejszyc ... nie martw sie

Gość gość
Pewnie sam nosisz bransoletki, jestes niemeski i dlatego tak sie denerwujesz.

Gość zalamana swoja rodzina
Dla Twojej wiadomosci jestem dziewczyna - i wkurza mnie to jak ludzie na tym forum tylko sie pusza a nie potrafia odpowiedziec na proste pytanie. Az tak malo inteligentni jestescie ze nie rozumiecie prostego pytania ? Tylko negujecie, oceniacie i glupio komentujecie. Kto kolwiek by nie zadal jakiegos pytania zawsze znajdzie sie banda debili.

Gość gość
Bo to nie jest zero-jedynkowy portal, ze zadajesz pytanie i dostajesz odpowiedz, ale tez sie romawia, czego moze nie rozumiesz.

Gość zalamana swoja rodzina
Rozumiem mozna podyskutowac , ale po co zaraz negowac druga osobe i sie z niej nabijac. Juz nie mowie o tym topiku, ale o innych. Ludzie z powaznych dla kogos problemow robia sobie zarty i sie nasmiewaja , nie potrafisz pomoc ani zachwac kultury to nie komentow wogole. wracajac do tego topiku- dziewczyna zapytala sie kakretnie czy bedzie pasowac, odpowiedzi byly zalosne - nasmiewanie sie i glupie teksty.

Gość gość
Znalazła się moralizatorka kafe :D

Gość gość
Właśnie, chciałam tylko się zapytać o prostą rzecz. Myślałam, że być może ktoś z was już miał taką sytuację i mi coś w niej poradzi.

Gość faceci noszą bransoletki
Oczywiście że faceci noszą bransoletki. Rozejrzyj się na stronie Shains.pl (zakładki "bransoletki dla niego", "bransoletki dla chłopaka", "bransoletki dla mężczyzn") Jasne, że do garniaka i krawata ich ich nie założysz :) ale na wiele innych okazji są idealne. W każdym razie mój chłopak nosi taką z moim imieniem ;) oczywiście

Gość gość
Apart ma gustowną kolekcję męskiej biżuterii.

Gość gość
facet do którego od dawna wzdycham nosi bransoletkę z apartu (na co dzień) i moim zdaniem wygląda to super, ma granatową. I tak się zastanawiam, że to pewnie jest prezent, wątpię, by sam sobie facet kupił, a jak prezent, to pewnie od kobiety :(