Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks i brak okresu.. POMOCY!

Polecane posty

Gość gość

Od 2 tygodni spóźni mi się okres. Uprawaiłam seks z chłopakiem bez zabezpieczenia. Tzw stosunek przerywany, w piątek robiłam test ciążowy, jedna kreska, wynik negatywny a okresu brak. Dodam iż od 5 miesięcy współżyje, mam 17 lat, okres czasami mi się spóźniał dzień, lub 2. Byłam troche przeziębiona, ale nie brałam leków. Stresuje się i nie wiem co mi jest, a do tego nie za bardzo układa mi sie z chłopakiem. Co może być tu przyczyną spóźniania się okresu?

Tak to jest jak się bierze za seks bez zabezpieczenia.A później ani adresu ani okresu :O

Gość gość
pomoże ktoś? może ktoś był w podobnej sytuacji?

Gość gość
Przez 2 miesiące stosowaliśmy stosunek przerywany, czasami prezerwatywy, i nigdy tyle isę nie spóźniał.

Stosunek przerywany to nie żadne zabezpieczenia.Okres może się spóźniać z różnych powodów.Stres,przeziębienie itp.Odczekaj kilka dni i najwyżej powtórz test albo idź do ginekologa.

Gość gość
Do ginekologa nie chce iść, bo nie mam ukończonych 18 lat, a nie chce mamy martwić.

Gość gość
No niestety musisz przyjac to na klate i isc do ginekologa.

Jak mnie wkurzają takie panny.Wstydzi się iść do ginekologa ale sypiać z facetami to już taka dorosła niby.Żenada

Gość gość
Teraz po fakcie myślisz o mamie,że się będzie martwić? Trzeba było pomyśleć wcześniej . Zrób jeszcze jeden test i zobacz wynik, jak wyjdzie negatywny to zostaje ci tylko wizyta u ginekologa.

Gość karolinaaaaaaaaaaa24
Stosunek przerywany, 3majcie mnie :D

stosunek przerywany? dziewczynooo.. XXI wiek.. bez przesady.. wcale nie dziwne, że wołasz o pomoc teraz, ludzie powinni wołać o rozum cały czas...

Gość gość
boże przepraszam, że zapuytałam. Ja się pytam po co jest to forum? żeby jakieś laleczki wyzywały inne dziewczyny?