Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość palalal2

W jaki sposób do niego napisać?

Polecane posty

Gość palalal2

Na portalu społecznościowym wpadłam na profil chłopaka o praktycznie takich samych zainteresowaniach, słuchającego podobnej muzyki jak ja, no i odpowiadającej mi wyglądem. Nie ma dziewczyny i lubi poznawać nowych ludzi ;) Zbliżają się jego urodziny i nie wiem co napisać. Chcę to zrobić dzisiaj, a urodizny wypadają za kilka dni. Może być coś w stylu "Cześć. :) Co prawda się nie znamy, jednak doszłam do wniosku, że skoro trafiłam przez przypadek na Twój profil akurat kilka dni przed Twoimi urodzinami, to złożę Ci życzenia, chociażby dlatego, że wydajesz się być ciekawą osobą." Nie chcę wyjść na kretynkę. Tym bardziej, że mamy wspólnego znajomego, nie chciałabym, żeby mój idiotyzm się rozniósł, jeśli nie wyjdzie. A może lepiej w ogóle nie pisać? Z drugiej strony chciałabym mieć chociaż takiego kolegę, nie musi dochodzić do niczego więcej.

Gość gość
Już początek zniechęca do czytania ;p Ogólnie to, jeżeli mu się spodobasz, to ci po prostu odpiszę, nawet na głupie `cześć, co tam?`, a jeżeli nie, to na żadne wiersze i poematy nawet nie odpowie ;pp

Gość gość
Desperatka.

Gość palalal2
No to nie piszę. :P