Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiecie co jak najgorsze? Że przez kobiety którym wydaje się że jak mają

Polecane posty

Gość gość

ładną buzię i ciało to cały świat się im należy, charakteryzuje je próżność i mylne przekonanie o własnej doskonałości, cierpią te wartościowe dziewczyny, które są traktowane jak te pierwsze, przez tych, którzy mieli z nimi kontakt (tymi pierwszymi) i na tej podstawie wydaje się im, ze wszystkie są takie same. I pisze to jako mężczyzna. :o

Gość gość
buhha a co? olała :D i słusznie takiego z góry

Gość aska n45
bardziej pustego i mściwego czuba nie widziałam , dobrze zrobiła

Gość gość
Nikt nikogo nie olał. Ja skrzywdziłem dziewczynę bo widziałem w niej pewną wredną sukę z którą miałem kontakt wcześniej. Były podobne to pomyślałem, że pora się odegrać. I się odegrałem... okazało się jednak, że to były dwie różne kobiety, tylko że podobnie atrakcyjne. No cóż, człowiek uczy się na błędach.

Gość gość
jak masz oczy duszy umieszczone w rozporku to stary...nie kobiet to wina :classic_cool:

Gość eeeeetfb
gdzie i kogo?

Gość peczek kakolu
odgrywaj sie dalej na niewinnych, zniwa juz niedlugo

Gość gość
Mądre kobiety rozpoznają takich jak ty. Te z ładną buzią i ciałem.

Gość gość
Niech tak robi :) wszystko wraca.

Gość gość
Jakoś do tej pory miały z tym problem. I kobieta którą omyłkowo skrzywdziłem była pierwszą z ładną buzią i ciałem, którą można było nazwać mądrą. Bo reszta to egoistki którym wydaje się że wszystko im się za darmo należy. Nic od siebie nie dawać, wszystko brać, niech cały świat się przed nimi kłania, a to dlatego że faceci chcą je bzykać. Tak to wygląda :)

Gość gość
nie to wyglonda odwrotnie jak jest kanapa w kwiatki a nic na niej ;-) powód do zmartwienia ;-) nakretka ze sznurkiem i mozna robić wiatrak ;-) albo też betoniarkę

Gość Alf na prezydenta
to nie ONE mialy problem tylko TY MIALES PROBLEM i wlasnie wyglada na to ze go sobie uswiadomiles :classic_cool:

Gość Alf na prezydenta
a przy okazji - co zamierzasz zrobic w temacie skrzywdzonej dziewczyny? :classic_cool:

Gość gość
Nic, poszukam następnej, zerwałem i nie mam zamiaru jej tłumaczyć mojej pomyłki ;) Nawet szukać specjalnie nie muszę, bo już mam jedną na oku i widać, że wstępnie jej odpowiadam. :) Kobiet jest mnóstwo, można przebierać i wybrzydzać.

Gość Alf na prezydenta
mozna nawet krzywdzic i nie przepraszac - ale nigdy bez zainkasowania rachunku :classic_cool: milej zabawy bubku

Gość gość
autorze rozumiem Cie ale nie licz na nic więcej kobiety z tego forum to głupie k***y, które mają skrzywioną psychikę i nie potrafią przyznać się do błędu oraz za całe zło obwiniają mężczyzn.

Gość rajska Eva
cale zlo to wina kobiet... tak uczy Stary Testament i Tora :P, :P, :P

Gość gość
Nie kumam dlaczego nie możesz przeprosić tej dziewczyny co Ci nic nie zrobiła? Jeżeli SAM uważasz, że nie jej wina i nie była zła? Co Ci szkodzi zadośćuczynić bliźniemu?

Gość gość
Trochę głupio robisz bo jak tak sie bedziesz odgrywał i odgrywał to w końcu nie zostanie ŻADNA normalna kobieta kumasz? Sory ale nawet dziewczyny, które są OK stwierdzą, że nie warto być w porządku i będą brały przykład z egoistek. Nie sądzisz, że trochę głupio zrobiłeś? Trochę jakbyś szukał czegoś do żarcia na pustyni, znalazł i wyj...bał w piach :P Bez sĘsu :P

Gość gość
Te dziewczyny które są ok to gatunek na wymarciu. Każda kobieta, ale to każda, ma potencjał wrednej egoistycznej jędzy. Mnie nie przeproszono, ja nie będę przepraszał. Jak kobieta potraktowała mnie, tak ja będę traktował kobiety. Brzmi uczciwe prawda? Niech te które są w porządku mają żal do tych o których pisze w pierwszym poście.