Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość prosze o rade..

prosze o rade.

Polecane posty

Gość prosze o rade..

hej.. na wstepie chcialabym prosic o wyrozumialosc gdyz jestem tu pierwszy raz i chcialabym zaczerpnac opinii kogos 'z zewnatrz' ta zawsze jest bardziej obiektywna. a wiec chodzi o mojego faceta.. nie wiem co robic, ostatnio nasz 'zwiazek' to jakies nie porozumienie.. nie wiem czy jest sens to dalej ciagnac.. chodzi o jego zachowanie.. ostatnio weszlam na jego fb i to co przeczytalam w wiadomosciach bylo dla mnie szokiem.. pisal z kolezanka(znaja sie z jego bylej pracy ) czy moglby przyjechac do niej w weekend itp.. i ze jest taka sexy i dla niego najlepsza bla bla... i jeszcze podobne rzeczy do kilku innych lasek... oczywiscie chcialam z nim o tym pogadac to wsyszlo na to ze jestem wscibska i ze to jego prywatne sprawy i nie czyta sie cudzych wiadomosci i ze sama jestem sobie winna bo to przeczytalam... czujecie? ja niekoniecznie.. caly czas mi dokucza, dogryza, docina itp a pozniej mowi ,ze kocha.. od jakiegos tygodnia to juz w ogole sie nie dogadujemy, on udaje ,ze nic sie nie stalo a mnie szlag jasny trafia w srodku.. mieszkamy razem wiec widzimy sie codziennie...nie wiem ,ale czuje sie przy nim jak smiec... totalnie.. ale kocham go jakkolwiek dziwnie to zabrzmi.. bez niego tez mi jest zle..;/ eh.. moze cos doradzicie? co zrobic?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować