Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pomysłowaONA

własnoręcznie robione prezenty

Polecane posty

Witajcie kochane/kochani :) Chciałabym zrobić jakiś własnoręczny prezent dla mojego chłopaka,od tak bez okazji. Był już wiersz,list w formie książeczki ze zdjęciem na okładce,było pudełeczko z niespodziankami w środku,poduszka,szkic,no i wyczerpaly mi się pomysły chwilowo... Macie moze jakiś ciekawy,nietuzinkowy ,który można wykonać samemu?:) piszcie,czekam na jakies podpowiedzi i z góry wielkie dzięki :)

Gość gość
było już wszystko wlasnoreczne,wiec może cos z wytworni na odmiane-butelka dobrego trunku.

Gość gość
ja nie lubię rękodzieła, gniotów wole porządne perfumy

no akurat moj chłopak nie jest szczególnym koneserem takich trunków,piwko mu wystarcza,ale woli takie prezenty,które sama robie,bo piwo i tego typu rzeczy moze sobie kupić sam bądź perfumy...:) a tym bardziej lubie mu sama robić jakies prezenty bo jego radośc jest bezcenna, widok uśmiechnietej buzi itp wylądem przypomina rozradowane dziecko ,ktore właśnie dostalo zabawkę ;)....ale dzięki śliczne za odpowiedź:)

Gość gość
zrób mu na drutach prezerwatywę- praktyczna i wygodna. a tak serio, to kup mu flaszkę albo perfumy, bo takie własnoręcznie zrobione badziewie w prezencie, to jest urocze od 7-latki, ale nie od dorosłej baby.. chyba że jesteś absolwentką ASP i rzeczywiście potrafisz zrobić coś fajnego, ale sądząc po liście śmieci, które wymieniłaś, to raczej nie..

Gość gość
zrób mu laskę

Gość gość
gość zrób mu na drutach prezerwatywę- praktyczna i wygodna. aż się popłakałam ze smiechu

akurat prezerwatyw na drutach nie potrzebuje ,:) poza tym nie każdy umie coś zrobić na drutach. co do listy śmieci,to może i nie jestem absolwentką ASP ,ale podobno zdolności plastyczne mam. możesz zerknąć na moją str na devianart pod nickiem diablossart jak nie wierzysz.poza tym z każdego z prezentu byl bardzo zadowolony,nie kazdy facet lubi dostawac flachę czy perfumy ;p

Gość anaiczekG.
dzięki za link,może się przydać,szczególnie że każdy z nas szuka czasem jakiegoś ciekawego i oryginalnego prezentu dla swoich bliskich. Można zajrzeć także na www.PartyShow.pl mają tam szeroki wybór prezentów na każdą okazję.