Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basia zdezorientowana

PROBLEM WIELKIEJ WAGI.POMOZCIE!!!

Polecane posty

Mam 25 lat.Jakis czas temu poznalam cudownego faceta.Jest ode mnie o 6lat starszy. Wczoraj po raz pierwszy uprawialismy seks.Byl bardzo namietny,czuly i dbal o moja rozkosz.Kiedy dotykalam jego penisa,ni czulam poczatkowo niczego dziwnego.Wrecz bylam mile zaskoczona bo byl dlugi,gruby.Znacznie powyzej przecietnej.Wszystko się zmienil gdy zabralam się do seksu oralnego.Chcialam się mu odwdzieczyc za orgazm ktory dal mi jezykie.Otoz okazalo się ze........on ma stulejke.......napletek wlogole nie odslania zoledzi.Na poczatku probowalam ale potem przestalam nie chcac sprawic mu bolu. Uprawialismy potem seks.Tzn.Byl normalny stosunek i jedyna roznica jaka czulam to to. Musialam byc bardzo wilgotna,inaczej jego penis troche mnie obcieral. Nie mogę jednak o tym zapomniec.Glupio mi było i jest zapytac go o to.Dziwi mnie ze facet w tym wieku do tej pory nic z tym nie zrobil. Oboje jestesmy po roznych zwiazkach.Krotszych i dluzszych.Przeciez nie rzuce faceta ktory jest cudowny pod kazdym wzgledem tylko z powodu stulejki.Ale z drugiej srony.....nie wiem co myslec,robic..........

Gość Gej Antonio na emeryturze
spróbuj zębami...

Bardzo proszę o normalne rady:-o

Naprawdę nikt z was nic nie doradzi madrego?Naprawdę nie wiem co powinnam zrobic:-(Porozmawiac?Tylko jak?Udawac ze nie ma problemu?

Gość marino 30
ale co Cię obcieralo? Też miałem stulejke i jakoś żadna kobieta nie narzekała.

Gość gość
chłop musi iść do chirurga, trzeba z tym zrobić porządek nawet ze względów higienicznych

Mialam po prostu takie wrazenie ze jego penis mnie obciera.Moze taki ze ssunietym napletkiem jest delikatniejszy?A moze tak mi się wydawalo dlatego ze ma duzego?Sama już nie wiem. A ze do chirurga?Ja to wiem.Ale jak mam z nim. O tym rozmawiac?Co powiedziec?I jak?

Gość gość
przeciez jego penis musi smierdziec,do lekarza na zabieg szybko

Jego penis nie smierdzial i nie smierci.Nic takiego nie czulam a nos mam bardzo wyczulony:-o

*nie smierdzi

Czy ktos ma jakies madre rady co powinnam zrobic w tej sytuacji?:-(

Gość tez mialem
Facetowi to może zupełnie nie przeszkadzać, wiem po sobie, po prostu przyzwyczaił się do tego rodzaju odczuć i tyle, jeśli Tobie to przeszkadza to po prostu z nim pogadaj, ot choćby "podziwiając" jego wielkość, pobaw się nim gdy jest miękki i gdy ma wzwód, próbuj ściągnąć skórkę, jeśli nie daje się we wzwodzie to na miękko, powinno się udać choć trochę, moja pani była bardzo uparta i dała sobie rade, trochę na sile, trochę sposobem i zaczęło schodzić, po kilku miesiącach doprowadziła do tego ze ta skorka się rozciągnęła i wędzidełko tez, nie powiem ze było prosto i trochę bolało (dość przyjemnie, a ile razy się spuściłem w jej rekach to nie zliczę) za to teraz jak dumnie stoi! kobita zadowolona a i mnie się podoba, po wszystkim wiem ze jednak z gołym łebkiem lepiej czuje się pochwę i dymanko, ale prac ręcznych nie zaniechaliśmy, w sumie kupa radochy bo ja tez nie pozostaje dłużny i cipkę wyobracam zawsze ile wlezie

Gość tez mialem
Jeszcze co do tego obcierana to stulejka nie ma tu nic do rzeczy trzeba dbać o nawilżenie, więcej pieszczot i otwartości, seks to zabawa i przyjemność a nie zadanie, to tyle, wszystkiego seksownego i zdrówka życzę,

Ja tez mialem Dziekuje za sympatyczna i przydatna odpowiedz.Sprobuje robic tak jak mowisz.A noz się uda- bedzie po problemie:-)

Gość archanioł GabrielXYZ
Baśka, powiedz, że przesadzasz, z tą stulejką idźcie do lekarza... a w ogóle liczy się miłość, LOVE LOVE :) nie uważasz? :)

Gość basia zdezorintowana
Mozliwe ze przesadzam.I jasne ze milosc najwazniejsza.Chodzi o to ze się martwie.Z tego co wyczytalam na internecie dowiedzialam się ze nieleczona stulejka moze powodowac rozne choroby.Nawet raka pracia!Nie wiem jednak jak zaczac z nim rozmowe o tym.Co powiedziec zeby nie urazic. Co innego gdyby to byl 15-tnastoletni chlopiec.Ale to 31-noletni facet!Skoro do tej pory nic z tym nie zrobil moze się wstydzi,lub nie chce isc do lekarza?Boje się ze to moze byc trudne.

Gość gość
Podnosze