Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niessiax1

Anglia

Polecane posty

Gość niessiax1

Czy warto jeszcze wyjechac do Anglii? Moglabym pracowac gdziekolwiek: sklep, zmywak...Od czegos trzeba zaczac ;) Mam w Londynie chlopaka. Czy tam juz nie ma pracy? Bo coraz czesciej tak slysze, ze nie ma pracy, ze dostanie czegokolwiek graniczy z cudem itd.

Gość Ayesha89
czesc kochana. ja mieszkam w Anglii do roku nie jest tak jak ludzie mówia. BO jesli chcesz pracowac to zawsze sie gdzies zalapiesz, tylko lepiej nie londyn. wybieraj bardziej mniejsze miasta typu peterborouhg, bedford,luton itd. w londynie zjedza cie koszty mieszkania, jedzenia i inne wydatki. Duzo osob nazeka ze pracy nie ma, ale to sa sami polacy, pracowalam na 4 fabrykach i wiesz mi ze 85-90% to polacy a reszta litwini i ruskie. Moja timliderka byla babka mieszkajaca 5 lat w UK i pytala sie czy ktos wie jak po angielsku jest 25. no zenada normalna. Duzym problemem nazekan jest wlasnie brak jezyka angielskiego bo tak naprawde zeby prace jakas doba dostac musisz znac choc troche jezyk angielski bo bedziesz robic na fabrykach i innych tego typu. Ja obecnie pracuje w zakladzie fryzjerskim. pozdrawiam serdecznie