Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobiłybyście jeśli dowiedziałybyście, że Wasz kolega lub przyjaciel jest ...

Polecane posty

Gość gość

nadal prawiczkiem? Czy przestałybyście się z nim spotykać z tego powodu? Czy traktowałybyście go gorzej? Czy mógłby być nadal waszym kolegą lub przyjacielem mimo tego stanu?

Gość gość
k***a ludzie co się dzieje? co to za pytanie?!!!!!!!! od kiedy to bycie prawiczkiem czy dziewicą jest jakimś problemem?i jakie to ma znaczenie? ja p******ę,co za czasy?

Gość emillkkaa
Nie rozumiem dziewczyn,które wysmiewają prawiczków.Dla mnie to byl zaszczyt ze bylam jego pierwszą kobietą w łóżku-bo zapamięta na zawsze swój pierwszy raz ze mną.

Gość znam paru prawiczków
i za przeproszeniem g..wno mnie obchodzi, że chłopaki jeszcze nie zamoczyły, znam też kilka dziewic i też mnie to g..wno obchodzi, znam też ludzi, którzy ru...chają się z kim popadnie i TEŻ MNIE TO G..WNO OBCHODZI, znam też ludzi, o których życiu seksualnym nie mam ZIELONEGO pojęcia i też mnie to.... :classic_cool:

Gość niepełnossprawny88
Ja mam 25 lat i jestem prawiczkiem, pewnie większość znajomych domyśla się,że jestem prawiczkiem bo nigdy nie widzieli mnie z jakąś dziewczyną w jakiejś bliższej relacji... Nigdy nie dali mi poczuć się z tego powodu gorszym

Gość Elizka23
zyskałby w moich oczach ;)

Gość znam paru prawiczków
w moich oczach tacy ludzie ani nie zyskują, ani nie tracą, mi to serdecznie wisi co kto robi lub nie robi w łóżku :o obchodzi mnie tylko co się dzieje w moim własnym łóżku :classic_cool: