Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Halder

Czy pomiędzy 14,2 cm a 15 cm jest różnica w doznaniach

Polecane posty

Gość Halder

Jak myślicie czy pomiędzy 14,2 cm a 15 cm jest różnica w doznaniach seksualnych?

Gość Halder
...mam na myśli długość członka :P Zamieszczam ten post bo w poprzednich topicach niektore "dziewczyny" piszą 14 cm inne 15 cm to sie zastanawiam czy dla takich 1 cm ma różnice.

Gość gość
Walnij sobie młotkiem w ostatni centymetr, to się przekonasz, że ma znaczenie.

Gość Halder
coż za wysublimowana gra słów, zrobisz mi loda ?

Gość gość
Nie. Ale ty możesz mi zrobić.

Gość Halder
nie ma to jak bejzbolik w analik

Gość gość
w sumie to jest różnica.. mój facet ma tak 14-15 cm, jak nie jest dobrz epodniecony, to mniej i ja czuję różnicę jak go mega podniece automatycznie penis się wydłuża i jest meegaaa

Gość gość
aby umiał grunt złapać, a centymetry, komu one potrzebne?

Gość gość
No dobrze, ale wizualnie pomiędzy 14,2 cm a 15 cm nie jest wielka różnica że powiesz 14 cm to za mało , 15 to już jest konkretna pała zeusa

Gość aron
Gdyby nie było różnicy,toby się krawat na c**ju nosiło.

Gość gość
To co bardziej napędza lęk to jest to że w wyobraźni widzisz silny obraz tej konwersacji w dziewczyną i mówisz jej mam 15 cm to ona mówi ok 15 średnia krajowa wiec spoko, a jak mówisz 14 cm to moze powiedziec za mało...

Gość gość
Halder Jak myślicie czy pomiędzy 14,2 cm a 15 cm jest różnica w doznaniach seksualnych? HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH Przykro mi stwierdzić, ale ciemnota panuje w tej materii, gdyż łechtaczka- organ wyzwalający orgazm, leży parę cm poniżej spojenia łonowego, i wystarczy penis 3cm by wyzwolić u niej orgazm, a o to głównie chodzi. Za długi i za gruby penis, to ból dla normalnej kobiety, być może dla k***y jest OK. Taka i do d**y przyjmie i wcale się nie wstydzi tego, że później sra po kostkach w publicznych miejcach. To tyle i aż tyle.

Gość gość
Ludzie o tendencjach lękowych umacniają w sobie przekonania. Ja dzięki kafeterii umocniłem w sobie przekonanie że jak członek mający CO DO MILIMETRA 15 cm jest najlepszy. Oto definicja idealizmu, jako idealista podświadomie dążę do ideału.

Gość gość
to co zrobic bo ja mam 15,2 cm a chce miec 15,0 cm ??

Gość gość
.....rzecz w tym że żaden członek nie ma cały czas idealnie 15 cm (bo to zależy od ilości krwi w ciałach jamistych - raz jest więcej raz jest mniej) chyba że jest z gumy

Gość gość
Tu chodzi o zaburzenie lękowe w strachu przed odrzuceniem a lęk jest irracjonalny i nie logiczny. To choroba jak uzależnienie od heroiny wiesz że cię to zabija a dalej w to brniesz. To choroba