Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Elizabethlalala

Zatrzymanie miesiaczki !

Polecane posty

Gość Elizabethlalala

Ostatni okres zaczął się od 27 maja i trwał 3 dni ( tyle jak zawsze) ale teraz jest 8 lipiec a okresu jeszcze nia ma i nic na to nie wskazuje, zadnych bolących piersi lub podbrzusza. Nie wiem dokładnie jak długie mam cykle bo nigdy nie liczyłąm dokładnie,a teraz się dziwie ze jeszcze go nie ma. Nie współżyje! od początku czerwca zaczęłam moją pierwszą prace i mam tam kontakt ze srodkami chemimcznymi, praca jest trochę ciezka, jestem często zmeczona. Jeżeli chodzi o śluz to prawie go nie ma. Wykluczam ciąże bo nigdy nie doszło do żadnych ryzykownych sytuacji z moim chłopakiem. Nigdy nie było seksu, tylko zwykłe pieszczoty i Przytulanki, zadnego pettingu i podobnych. Wiec mysle ze nie da się. Czasami leżeliśmy na sobie i całowakismy się, tyle... Prosze o odpowiedz, to dla mnie wazne. Jeszcze od polowy czerwca uzywam te serum: bielenda sexy look, serum modelujace z efektem powiekszenia i podnoszenia biustu. I ma takie skladniki kolagen, bio-bustyl, zloto koloid. Kigelia africana, black cohosh. Czy zatrzymanie okresu moze byc od uzyania tego serum?? :/ !!!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować