Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to sprawiedliwe? dziewczyna , która ma najwyższą średnią na studiach jest

Polecane posty

Gość gość

zarazem bardzo bardzo ładna, no jest jedną z ładniejszych, śliczna uśmiechnięta buzia, malutka, zgrabna, fajnie sie ubiera, ma bogatych rodziców, teraz dostanie stypendium naukowe, ma pracę, ma dużo znajomych, wcale sie nie dziwę, bo jest bardzo sympatyczna, miła, skromna, otwarta, no po prostu ideał. Inna dziewczyna - gruba, pryszczata z brzydka buzią, jedzie na samych trójach i poprawkach, ma bogatego ojca, ale sama nie może dostać pracy, nigdy nie miała chłopaka, ma mało znajomych, głównie koleżanki które chcą korzystać z tego co ona ma.Jest zakochana w sobie Trzecia dziewczyna - szczupła, przeciętna z twarzy, ma mało przyjaciół, ale za to prawdziwych, jest nieśmiała i zakompleksiona, niektóre koleżanki jej zazdroszczą figury, ma powodzenie u chłopaków, ale z nikim nie może być, szuka pracy bezowocnie, nie ma bogatych rodziców i ma przeciętne oceny. To pokazuje mi jak to jest - Bóg dał komuś urodę, dobry charakter i sukces, innemu dał brzydote i pasmo niepowodzeń a innemu (mi) dał przeciętność...

Gość prawictwo pospolite125
ładna jest ale moze nie umie glebokiego gardla.. Nawet najladniejsze laski nie sa wszechstronne

Gość gość
a nie lepiej samemu zdobywać świat niż rozmyślać co komu Bóg dał?

zjadłem swoją białą skarpetę którą zdjąłem z sandała🖐️

Gość kobiety na traktory
urawnilowka to juz byla za komuny.. kazdemu po rowno a swoloczom gratis mieszkanie i wczasy w bulgarii

Ja jestem wszechstronny i lubię i potrafię robić głębokie gardło oraz jestem też dobry w analu, namiętnie wystawiam d*pkę starszym sąsiadom :)

Gość gość
co wy gadacie?! nie sądzę,że w komunizmie każdy dostawał tyle samo intelektu i urody! :O ta dziewczyna nr 1 ma wszystko, Bóg ją kocha i dał jej piękno wewnętrzne i zewnętrzne, chciałabym mieć choć jedno co ona ma czyli albo wspaniały charakter albo urodę albo dobre oceny sukcesy ale najbardziej to chyba jej charakter, jest inteligenta, ambitna, pracowita...po prostu perfekcyjne życie ;( a nie powinno być tak,że np. brzydka ma super oceny a piękna gorsze?

Gość gość
nie oczekuj sprawiedliwości, wszystko jest dziełem przypadku na tym świecie

Gość student archeologii90
oj tam gadanie, popatrz na studentki politechnik i akademii medycznych - gdy widze zdjecia znajomych - same pasztety, okularnice, dziewice, szare myszy, no jednej laski nie ma! a za to jakie mądre, będa nas leczyć, operować, przeprowadzać badania naukowe, są mądrzejsze od niejednego faceta i do tego przebrzydkie ;) a na humanistycznych piękne pustaki, także troche sprawiedliowsci jest ;P

Gość gość
co to-marne wypracowanie,autorze..?

Gość gość
ja jestem dziewicą i nie czuję sie gorsza od innych, co za debil wymienia to jako wadę, co za mózg wyprany:O

Gość gość
a nie zauważyłaś, ze tak to w życiu jest, że jedno łączy sie z drugim. jest ładna, a wiec zarazem jest przebojowa, pewna siebie, otwarta, nie ma kompleksów, wiec bez trudu znajdzie przyjaciół/ chłopaka i pracę, bo pracodawcy nie da się ukryć też patrzą na urodę i siłę przebicia, a nie tylko na doświadczenie. uczy się dobrze, bo pewnie od dziecka była oczkiem w głowie bogatych rodziców i inwestowali w jej edukację. ta druga dziewczyna pryszczata, gruba zakompleksiona- jest skreślona u wszystkich dlatego, że ma niskie poczucie własnej wartości. nienawidzi samej siebie, nie akceptuje,wiec co sie dziwic, ze inni tez sie trzymaja od niej z daleka, pracy nie moze znaleźć, bo brak jej przebojowości. trzecia dziewczyna jest całkiem zwyczajna, jak większość społeczeństwa

Gość gość
dziewczyna nr2 też ma bogatych rodziców i dużo w nią inwestowali,ale ona po prostu wszystkim się chwali, a ta pierwsza niczym się nie chwali, ewentualnie jak coś dostanie np. wypasiony rower to się nim cieszy ale to nie wygląda jak szpan tylko zwyczajna radość, a ta druga to snobka, ciągle sie otagowuje na fejsie co to nie ona, np. kiedys napisała że jest na sushi to jakiś chłopak jej pocisnął "trzeba sie lansować co?:D" ona sie strasznie wtedy obraziła własnie ta druga też jest pewna siebie i odwazna, pierwsza jest taka raczej zwykła, dużo się uśmiecha i tyle ;) wiadomo,ze pracodawca patrzy na urode i zachowanie... zazdroszczę tej pierwszej, ale i tak dobrze jej życzę, to niesamowite, tej dziewczyny nie da sie nie lubić, nie wiem jak ona to robi