Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polacy to leniwy naród, zatrudniam samych ukrainców bo polacy nie szanują pracy

Polecane posty

Gość pan dziedzina
Durne prowo albo temat założył skur wysyn i złodziej dorabiający się na krzywdzie garbie innych. Tylko się skur wielcu nie zdziw jak wkur wisz ukraińca i ci przyjdzie i plantacje spali. Już niejednego gnoja wyzyskiwacza tak załatwili. I bardzo dobrze takim gnojom. 2zł za koszyk to minimum. Moja teściowa daje 2,5 plus posiłki i picie na pole gnoju złodzieju pier dolony

Gość samiec alfa z doskoku
Żono inżyniera to napisz jeszcze skąd te 100 zł wzięłaś. :D

Gość pan dziedzina
Gdzie mój post kur wa

Gość pan dziedzina
Czyżby znów się forum je balo?

Gość samiec alfa z doskoku
Oczy ci się jebią :classic_cool:

Gość pan dziedzina
Nie wkur wiaj łamago bo postu nie było! Dopiero się pokazał po wpisaniu następnego. Zaraz ciebie mogę w oczy wyje bać

Gość PG
Panowie, spokojnie :) Nie zniżajmy się do poziomu pseudo-inżynierków ;)

Gość w pl powinno się wreszcie skon
czyc z promowaniem i forowaniem nierobów czyli tzw przedsiębiorców którzy w mega tempie bogaca sie na gownach typu produkcja wafli albo nakrętek albo uszczelek gumowych pod kibel. Pracownikom płacą tyle że nawet bułki z masłem za to nie kupisz a sami tłuste doopy woza mercedesami. Nikt mi nie powie że to jest normalne, na zachodzie owszem również jezdzilaby taka gnida mercedesem ale pracownikowi płaci tyle że kupi za to vw golfa. I może żyć normalnie na poziomie. A w pl to jeszcze Ukraina, jeden popierdala audi za 400 tys a 10 zapietdala z buta bo ich nie stać na autobus. Tfu gnidy j****e oby pozdychaly wasze dzieci

Gość gość
S********j.

Gość Żona inżyniera
Bo proszę pani mój mąż, mój mąż jest z zawodu dyrektorem nawet jezioro potrafi przestawić

Gość pan dziedzina
Dobrze już dobrze:) ale jak ci zapewne wiadomo samce alfa mają to do siebie że wciąż rywalizują:p

Gość gość
polska kraj postkomunistów i tyle wam powiem

Gość pan dziedzina
Pani żono inżyniera ja mogę przestawić pani stawy ledzwiowe moim potężnym pytonem, reflektuje pani?

Gość gość
Pewnie chciałbyś nierobie za to z 500zł hahaha

Gość gość
Ja nie wiem jak to jest z truskawkami i nie chciałabym uogólniać, ale wiem, że są takie sytuacje w naszym kraju, że można się załamać. Próbowaliśmy z mężem niedawno zrobić remont. Znaleźliśmy fachowca, który przyszedł pracę wycenił i powiedział ile mu to zajmie. Zgodziliśmy się i zaczęła się praca. No i wtedy to się zaczęło narzekanie: a bo dużo roboty, bo kafelki trzeba ciąć, a to bo wymyślamy (choć wszystko było z góry obgadane). Potem Pan zaczął mówić, że on ma inną robotę i tą naszą by dokończył za miesiąc i jeszcze wyrzucał nam że on nie jest niewolnikiem żeby po 12h pracować podczas gdy my w ogóle tego nie żądaliśmy. W końcu się zdenerwowaliśmy i podziękowaliśmy za współpracę. Następna ekipa obiecała, że przyjdzie, czekaliśmy tydzień, ale byli zajęci piciem i nie dotarli w ogóle. Ostatni fachowiec, który co prawda ostatecznie dokończył robotę również narzekał non stop. I to jest dla mnie dowód, że w Polsce ludziom robić się nie chce, bo przecież sami wyceniają swoją robotę a potem narzekają, że robić trzeba.

Gość gość
09.07.13 gość o2 ci płaci za te żałosne prowokacje? :classic_cool:

Gość gość
A może Izrael finansuje twoje wypociny?:classic_cool:

Gość LeonWiktor123
Wsioku jeden! G****o płacisz to się nie dziw. Sam jesteś zbyt leniwy żeby cię było stać na normalne zatrudnienie kogoś i wysługujesz się biedakami. I nie wypowiadaj się o Polakach, bo nie masz chamie do tego prawa