Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jeśli stosowałaś femibion natal 2 i już urodziłaś to wejdź proszę

Polecane posty

Gość gość

Witajcie otóż zaprosiłam Was tu w jednym celu ale od początku. W ciąży zażywałam te witaminy i co trochę słyszałam że po nich są duże dzieci. Urodziłam przez cc mojego synka który miał wymiary 2800 i 51. Był największy w danym momencie na oddziale wcześniaków ale myślę no tutaj leżą dzieci z 30 tc i też bliźniaki pewnie dlatego. Ale teraz wśród znajomych gdzie się rodzą dzieci wcześniaki później od mojego w terminie oraz po terminie że albo ważą lekko ponad 3-bardzo rzadko albo przeważnie mniej niż mój syn. Z tego co pamiętam to ja tylko brałam femibion i moja prośba brzmi: jeżeli brałyście go w ciąży tabletke oraz kapsułkę codzinnie to podajcie wymiary swoich dzieci oraz w którym tc się urodziły?

Gość maria21
urodziłam w 41tyg synek urodzony 13 czerwca waga 3380 kg , 56 cm .

Gość gość
42 tydzień- 54 cm 3600 kg

Gość gość
39 tydzien - 3.5 kg i 56 cm

Gość gość
to wiecie co to o femibionie to chyba tylko mit, bo dla mnie duże dziecko to 4kg i ponad 4 :)

Gość gość
moja miala 2400 a urodzona w terminie wiec juz zupelnie nie potwierdza tej teorii dokladnie ponad 4 to jest duze dziecko :P

Gość gość
3200, 55 cm, 39 tc.

Gość gość
Nie jest to mit - 41 tc i 4300. Pierwsza ciąża, córeczka. Położne mówiły, że to przez ten suplement.

Gość gość
Witam W pierwszej ciąży nie brałam żadnych witamin ponieważ wszystkie wyniki miałam książkowe. Urodziłam w 41tc. Syn ważył 4200g i mierzył 60cm. Teraz jestem w drugiej ciąży i zastanawiam się nad tymi witaminami. Jestem ciekawa Waszych odpowiedzi. Pozdrawiam

Gość gość
39 tydzień, 3590, 58 cm

Gość gość
Do mamy wyżej - mi po urodzeniu pierwszego dziecka (waga 4300) lekarz zalecił zbilansowaną dietę i branie wit. jedynie sporadycznie, żeby nie ryzykować.

Gość 40 tc
3950 i 59 cm

Gość gość
39 tydzień, córka 2800g i 52 cm.

Gość gość
brałam te witaminy, poród w 38 tc , 53 cm oraz 3300g :) mit :)

Gość 41tc
41tc, 3520, 56cm Micior ;]

Gość gość
2995g, 53cm, 41tc

Gość gość
38 tc 3500 kg, 53 cm , to mit, bo gdyby tak bylo to wsztskim kobirtom których dzieci mało przybieraja na wadze zalecali by ten suplement a tak nie jest

Gość gość
35tc 50cm i niecale 2,5kg

Gość gość
totalna fikcja. Moja w 40tc ważyła 2900. Miała wprawdzie 55cm, ale to akurat rodzinne.

Gość gość
42 tc 3400 i 55cm. też słyszałam, że po witaminach rodzi sie duże dziecko moja kuzynka tak to sobie wkręciła, że przestała je brać chyba 3 miesiące przed terminem jej córka urodziła się ponad 4kg a moja jak widać przy braniu femibionu do końca tylko 3400 więc to na prawdę mit.

Gość gość
przy pierwsyzm bralam feminatal 2 (poprzednia nazwa femibionu) wazyl 3300 i mial 59 cm przy 2-gim bralam femibion natal 2 i mial 3600 i 52 cm. oboje po terminie (40t3 i 40t5 dzien)

Gość gość
Ja bralam jak jeszcze byl pod stara nazwa feminatal i urodzilam w 39tyg z waga 3380 wiec raczej w tydzien do 4 kg by dziecko nie uroslo;)

Gość gość
brałam przy dwoch ciazach - regularnie dziewczynka 40 tc 3800 chlopiec 39 tc - 4200 (ale rodzice tez nie mali) kolezanka brala przy pierwszej chlopiec 3800 (39tc) przy drugiej nie brala ze wzgledu "niby" na ta wielkosc i urodzila chlopca 4300 (39tc)