Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pregnyl - 10, 12 czy 14 dni? Jak długo się utrzymuje?

Polecane posty

Gość gość
No i jak tam dziewczyny u Was? Ja dzis 6 dni po pregnylu mam slabiutka kreske.

Gość gość
Jutro zaczynam nowa stymulacje ;) 3mam kciuki za Ciebie. Powodzenia i oczywiscie daj znac ;(

Gość gość
Dzis znowu zrobilam tescik i tym razem juz nic nie bylo, takze pregnyl sie wyplukal. Zobaczymy co dalej... Kciuki za stymulacje &&& Asia

Gość gość
Asia zatem mocno trzymam kciuki za testowanie. 17go mam wizyte usg, zobaczymy czy cos urosło i ile :) Jak wygląda u Ciebie sprawa ze stymulacja?dostalas lek na Clostilbegyt? rosną Ci jajeczka?duzo? Jestem ciekawa jak to u Ciebie jest? Pola

Gość gość
U mnie niestety sie nie udalo dostalam @ :( Starania ciag dalszy... Emcia

Gość gość Pola
Emcia glowa do gory. Mialam dzis usg -slabo zareagowalam na lek ale mam 2 pecherzyki i rosna. W niedziele rano mam wziac pregnyl i w pon wieczorem znowu usg.

Gość gość
WITAM ja dostałam pregnyl w środę 31.05.2017 rano a dziś jest 9 doba po podaniu pregnylu na teście jest cień cienia i nie wiem czy to pregnyl jeszcze czy ciąża. Test czułości 10.

Gość gość
I co była ciaza?

Gość Gościnnie

Ja mialam ovitrelle dnia 3.06. podany. Z ciekawości zrobiłam test 3 dni po zastrzyku 2 kreski były. Kolejny test zrobiłam 10 dni po ovitrelle i wyszedł negatywnie. Za 4 dni gin mi  kazał iść na badanie krwi na potwierdzenie czy się coś wykluło czy też nie.

Gość Niepewna

Hej dziewczynki nie wiem czy ktoś tu jeszcze zagląda. Jestem po zastrzyku z pregnylu 5000. Wczoraj z ciekawości zrobiłam test o czułości 20 i wyszedł bladzioch, dzisiaj o czułości 10 też blady. Wiem że to moga być pozostałości po zastrzyku, tylko kiedy testować najlepiej