Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jest cos takiego ze brzydkie dziewczyny musza sie bardziej starac

Polecane posty

Gość gość

byc bardziej sluzalcze, posluszne, pracowite, pozwalac w lozku na wiecej .slyszalam taka opinie. nie zasluguje na milosc, szacunek bo nie jesr ladna.

Gość gość
troche tak to jest...

Gość gość
Wg mnie nie, ale jak widzę, że te ładne mają tak łatwo, to jednak chyba coś w tym jest, chociaż jest dużo brzydkich, które nie muszą wcale, a mają dobrze.

Gość artioms
Wydaję mi się że każdy zasługuje na miłość. Jednak z jednej strony uroda to kwestia gustu bo każdemu może podobać się co innego, to z drugiej jednak przyjęte są jakiieś kanony piękna które podobają się większości. Zgodzę się chyba że ładniejsze kobiety mają łatwiej nie tylko znaleźć partnera ale i w życiu ale panowie mają tak samo

Gość gość
ładne mają łatwo do czasu!!! uroda przemija a w głowie gówno zamiast mózgu i facet wtedy zmyka do brzydszej ale fajniejszej, weselszej, inteligentniejszej

Gość gość
jeżeli związek opieracie tylko na urodzie i wyglądzie zewnętrznym - to bardzo wam współczuję - prawdziwe życie wygląda zupełnie inaczej

Gość artioms
Tylko dlaczego wszędzie panuje takie stwierdzenie że ładna dziewczyna jest głupia a ta mniej urodziwa jest fajna i inteligentna

Gość gość
moga byc brzydkie i glupie. zauwazylam ze do takich lgna toksyczni faceci, robi sie nieprzyjemna patologia. niektore tak maja ze i tak nikt inny nie zechce to trzeba byc grzeczna i usluzna

Gość gość
"Jak uczynić przeciętną kobietę niepowtarzalną i wspaniałą?? Nic prostszego, wystarczy ja pokochać." Pozdrawiam wszystkie Panie :)

Gość artioms
Z matematycznego punktu widzenia jeżeli są powiedzmy dwie dziewczyny ładna i brzydsza to prawdopodobieństwo tego że brzydka dziewczyna i ładna jest też powiedzmy mądra i miła jest załóżmy 50% dlatego też nie znając danej osoby wiekszość zwróci uwagę na tą atrakcyjniejszą bo jest większe prawdopodobieństwo poznania twojego ideału. Ale jest też chyba miłość co rządzi się swoimi prawami

Gość hmmmmmmmmmm...
brzydkie mają trudniej ?? ja cały czas spotykam brzydkie dziewczyny z przystojnymi facetami...