Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy serio niskie kobiety sa atrakcyjne bo czuje sie jak dzieciak przy mezczyznac

Polecane posty

Gość gość

to co w temacie. mam 158 i wiekszosc kobiet jakie widuje ma cos tak okolo 170. takie w sam raz. ja z kolei gdy stoje kolo wysokiego faceta to wygladam jak dziecko. troche sie krepuje i uznaje, ze nie mam szans na kogos takiego.

Gość gość
Ja mam 156 cm wzrostu i wkurza mnie że musze zadzierać głowę do góry, jak patrze na faceta.

Gość bernark
serio, małe jest piękne i bezstresowo można przenieść przez próg izby na rękach i zanieść do łoża królewskiego do pokoju za kuchnią węglową i bzykać aż do upadłości i utraty tchu

Gość tensamdykemat
Ja mam 165cm i jestem drobna. Akurat z tego drugiego się bardzo cieszę, bo chyba nie ma nic gorszego niż niska i gruba. Ale przeważnie też się czuję jak bachor. Zawsze muszę zadzierac głowę jak rozmawiam z połową mężczyzn! Niby nikt mi nie robi z tego powodu wyrzutów i ja też o tym nie wspominam publicznie żeby nie zwracac uwagi na ten kompleks. Ale jednak czuję się strasznie.

Gość gość
Nie ma brzydkich kobiet są tylko te zaniedbane ;) każda może sie podobać.

Gość gość
mi moj wyglad nie przeszkadza, moglabym jedynie byc nieco dluzsza...

Gość gość
Myjcie krocza a będziecie się podobać!!!

Gość gość
ja mam równe metr 50 :-) i z***bisty urok osobisty - mam lat 22

Gość gość
167 wzwyz to idealny wzrost dla kobiety moim zdaniem, sa takie kobiece bardziej, nie smieszne jak ja

Gość 435674368358358
czy serio niskie kobiety sa atrakcyjne bo czuje sie jak dzieciak przy mezczyznac nie przeszkadzają mi niskie ale wybacz 158cm to pasuje raczej do małej azjatki a nie Wielkiej Białej :D

Gość gość
znam taka pare ona taka miniaturowa drobniutka raczki nozki itp wszystko ma na swoim miejscu, ale nadal wyglada jak nastolatka mimo ze 30 lat a on wysoki, 190 az i dobrze zbudowany, noo roznica jest spora miedzy nimi ale im to nie przeszkadza

Gość Ciekawska dziewucha
mi moj wyglad nie przeszkadza, moglabym jedynie byc nieco dluzsza... A ile wzrostu mieli twoi rodzice bo mój ojciec ma 185cm a matka 168cm więc mi się dostało 173cm :D

Gość tensamdykemat
Mój tata ma 185, mama 163 a ja 166 w sumie:)

Gość gość
Salma Hayek ma 158, Shakira- 157 sporo gwiazd ma poniżej 160 i jakoś nie mają gigantycznych kompleksów... a do idiotki wyżej co ma 165 i czuje sie jak karzełek-masz chyba coś z mózgiem nie tak. 165 to przeciętny wzrost kobiety i na pewno nie jesteś niska.

Gość Bezcenna rada faceta
158cm to fajna laska idealna do ....👄 ten rysunek wam wszystko powie :D

Gość gość
mama - 155 a tata 186 jestem liliputem po mamie... meczy mnie troche noszenie obcasow.

Gość ktoś Ty :D
tensamdykemat Facet/ czy kobieta ?

Gość A może to ?!
meczy mnie troche noszenie obcasow. Do tego dal małych stóp jest to niezdrowe ... Ps. Fetyszyści kobiecych stóp a dużo takich facetów jest na świcie uwielbiają małe stopy więc może tym ich skusisz

Gość gość
158 cm to dobry wzrost.

Gość Sylwia 22
Fetyszyści kobiecych stóp a dużo takich facetów jest na świcie uwielbiają małe stopy więc może tym ich skusisz :D padłam nie ma to jak kuszenie stopą :D

Gość aniaaaaaa2013
Chyba sa atrakcyjne. Moj tata wybiera tylko takie co maja do 1, 55m

Gość dfgsdhjsdjjrtuerhtdfbgasgrwger
Chyba sa atrakcyjne. Moj tata wybiera tylko takie co maja do 1, 55m Cwaniak większa musi się schyklić do loda i zasłania cycki w ten sposób :/

Gość basia060
Śmieszy mnie stwierdzenie, że jak ktoś ma ok. 160 cm to czuję się jak dziecko. To babuleńki co mają 140 cm czują się jak niemowlak? :D

Gość gość
mam 171cm i jak pare razy sie spotkałam z chłopakami mającymi więcej niż 195 cm to czułam się przy nich ŹLE , 20 cm różnicy to maksimum, nie wiem jak wy krasnale 150cm jesteście żądne 2 metrowców, to chore, ale widocznie macie na tyle wielkie koślawe kuciapy, że tylko wielki drąg może was zaspokoić ;( baba 150cm jest idealna dla niziołka165-170cm , normalna kobieta 160-165 cm dla zwykłego faceta 180-185 a wyższe dla wyższych, a tych 2 metrowców zostawcie sportsmenkom i modelkom ;)

Gość gość
Ja mam 158, wszyscy mężczyzini wokół mnie ok 180, przyzwyczaiłam się i jak zobacze na ulicy takiego kurczaczka poniżej 170, to mi coś nie halo na pierwszy rzut oka.

Gość gość
up