Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rodzice młodych dziewczyn wpajają im żeby szukały sobie jak najlepszego faceta

Polecane posty

Gość gość

dobrego, bogatego, zaradnego, fajnego i miłego. Potem nie zwracją uwagi na porządnych i normalnych facetów. Taka propaganda jest szkodliwa dla mężczyzn. Ostatnio moja koleżanka mowiła mi że jej tata do niej mowił żeby właśnie takiego sobie szukała. Masakra

Gość gość
wszystko przez to, że nikt niczego od kobiet nie wymaga. W przeszłości jak i jeszcze dziś kobiety o nic nie walczą, wszystko dostają podane pod nos dlatego dziś kobiety nic same nie potrafią zrobić i byleby facet je bił, poniżał, gwałcił to ona i tak z nim będzie bo sama sobie nie poradzi i boi się samotności.

Gość gość
no aż tak źle nie jest, to co piszesz to typowe myślenie nieudacznika. Sam też gówno znaczysz nie oszukujmy sie. Ale to wina kobiet przecież. Co do tematu to prawda, tak jest i to dobrze, bo na byle kogo kobieta nie zasługuje, a to że faceci nie wymagaja to już nie jest problem kobiet wrecz przeciwnie

Gość gość84
Myślę, ze człowiek nade mną trochę pomieszał dwa pojęcia. To, że część kobiet faktycznie niewiele potrafi zrobić i potrzebuje swego rodzaju męskiego opiekuna to jedna rzecz. A trwanie u boku agresywnego tyrana to zupełnie inna sprawa, choć czasem oba te zachowania koegzystują ze sobą.

Gość gość
ALE TO RODZICE TAK JE WYCHOWUJĄ PRZEZ CO WIELU MĘŻCZYZN NIE MA SZANS U KOBIET

Gość gość
ale kobiety poza wyglądem nic nie mają do zaoferowania mężczyźnie więc jak wymagać od ślepego by widział

Gość gość
znalezienie bogatego faceta jest mondre bo morzna potem niepracować

Gość gość
to nie rodzice wymyślili tylko NATURA!!! samica szuka samca z najlepszymi genami, żeby potomstwo było zdrowe i bezpieczne co w tym dziwnego???

Gość gość
mają do zaoferowania wiele ale nie byle komu moim zdaniem. Tłumaczenie głupiego byle by wina była po stronie drugiej, to takie meskie :D

Gość gość
ale nie ma w tym nic nienormalnego, przecież każdy szuka jak najlepszego portnera

Gość gość
Masz racje ! ja tez moim corkom mowie te same slowa, ma byc dobry, ma ja szanowac, ma jej pomagac, w domu a szczegolnie przy dzieciach. No moze z ta kasa przesadziles, bo dzis kobiety sa wyksztalcone i pracuja, czesto zarabiaja wiecej od mezczyzny. To akurat jest nie istotne, jezeli dwoje mlodych ludzi sie kocha. Ja zawsze powtarzam , i wbijam do glow moich corek ze, jezeli sie dowiem ze maz ja udezyl....zabije jak psa! Mnie tam wszystko jedno, zabije gnoja i juz bynajmniej bede miala wikt i opierunek na stare lata w pierdlu!

Gość gość
A damskie to oszukiwać i szlajać się z kim popadnie robić awantury stawiac fochy.

Gość gość
TO WINA KOBIET I GŁUPICH RODZICÓW

Gość gość
To ze rodzice mowia corkom zeby szukaly faceta, ktory ma potencjal to jedna sprawa, druga ze to wy macis problem ze nie macie tego potencjalu. Nie sadze by koles co placze na cafe byl swietnym materkalem na meza, ,tory bedzie psychicznym wsparciem dla kobiety. I wezcie mnie nie wkurzajciWtwkstami ze kobieta sobie nie radZi bez faceta, bo znam wiele takich, to jest wiek kobiet, to faceci stracili dominacje i placza ze nie jest juz tak ze tylko oni moga wybierac, tylko laski robia dokladnie to samo: wybieraja metqforycznie blondynki z duzym cycem, dlugimi nogami i co wy mozecie olewac poZostalebrzydsze a kobiety maja brac wszystko co leci? Tez biorą tylko lepsze partie, chyba ze jest brzydka to wtedy mozecie na nia liczyc, przecietniaki

Gość gość
Rodzice młodych dziewczyn wpajają im żeby szukały sobie jak najlepszego faceta dobrego, bogatego, zaradnego, fajnego i miłego. Potem nie zwracją uwagi na porządnych i normalnych facetów. xxxxxxx faktycznie! co za idioci ci rodzice!!! a ci normalni to niezaradni i bez kasy???

Gość gość
Kobiety są nic nie warte !! Taka jest prawda Boli !

Gość gość
chyba ciebie!

Gość gość
Niewarty to jestes ty.

Gość gość
dziewczyny sa bardzo dobrze wychowane, potrafia WSZYSTKO! Piora , gotuja , sprzataja, maja bardzo dobre serca, kochaja ludzi i zwierzeta.Koncza barddzo dobre szkoly.No i ! obie sa przepiekne! i co oddac takie cudenka, jakiemus psycholowi i damskiemu bokserowi? A w zyciu!..... zabije! Tak masz racje, ja uczulam je na to, jaki chlopak jest, jaki ma charakter, reszta to drugi plan.

Gość gość
nie bede sie tu wiecej produkowala, powiek krotko! Facet ma byc OPOKA, swojej zony i dzieci! Pozdrawiam mieczakow i placzkow!

Gość gość
kobiety mogą wymagać jak najbardziej ale niech te wymagania będą realne.

Gość gość
No śmieszne, teraz wine za swoje nieudacznictwo zwalacie na rodziców kobiet, a wcześniej na kobiety? Co to znaczy NORMALNY? Bo jeżeli podtym kryje się bezrobotyny, fleja, użalający się nad sobą, szowinista, zaniedbany, zrzędzący na kafeterii 'facet' (no raczej nie można go nazwać facetem). Nie mam zamiaru z takim się wiązać skoro jestem jego kompletnym przeciwieństwem.

Gość gość
Kobiety to przeżytek lepiej być gejem lub bi i mieć faceta :)

Gość niedlugo zooona
nic sie od nas nie oczekuje? nic nie musimy? wszytsko mamy podane pod nos??? BUAHAHAHAHAHAHA kobieta dzis musi: 1. byc piekna, chocby to oznaczalo katowanie sie, glodzenie, kompleksy itp 2. umiec gotowac, prtowadzic dom, znac sie na ogrodnictwie, wystroju wnetrz, chorobach (opieka nad chorym ukochanym), dzieciach itp itd 3. pracowac

Gość gość
hahaha, rodzice córek powinni im mówić, żeby brały kogokolwiek, byleby "starymi pannami" nie zostały :D To nie te czasy, kiedy nieudacznik bierze sobie żone, żeby miał go kto karmić, opierać i zastępować mamusię :) Aha, plus darmowy, obowiązkowy seks jeszcze A po co nam ktoś taki???

Gość gość
punkty 2 i 3 nie wszystkie spełniacie

Gość gość
A czy dobrego, bogatego, zaradnego, fajnego i miłego nie moze byc porzadny?

Gość gość
To twoje szczęście, że nie wszystkie kobiety spełniają punkty, które ktoś wyżej wymienił. Piękna, zaradna i wykształcona kobieta na byle kogo nawet nie splunie i szuka sobie faceta na swoim poziomie. Wy możecie celować co najwyżej w brzydkie, bezrobotne pasztety z wykształceniem gimnazjalnym i trójką dzieci z różnych ojców. One raczej nie mają wygórowanych wymagań i pewnie się załapiecie

Gość gość
szukacie faceta idealnego w każdym aspekcie i nie mającego wad - to są te wasze wygórowane wymagania. Jak pisała pewna pani wcześniej: / "ma byc dobry, ma ja szanowac, ma jej pomagac, w domu a szczegolnie przy dzieciach. No moze z ta kasa przesadziles, bo dzis kobiety sa wyksztalcone i pracuja, czesto zarabiaja wiecej od mezczyzny." / Niektóre jednak wygląd czy pieniądze przedkładają ponad te trzy pierwsze aspekty i stąd te opowieści o niewierności mężczyzn, bitych i poniżanych kobietach czy porzucaniu kobiety z dzieckiem.

Gość gościówka/(.)(.)\
"dobrego, bogatego, zaradnego, fajnego i miłego" - czyli NORMALNEGO i PORZĄDNEGO i o co to całe zamieszanie ??? swoim córkom też to wpajam - tacy są normlani i porządni. Innych mają skreślać. :)