Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto to kurva jest ten cały ks. Lemański?

Polecane posty

Gość gość

od kilku dni w każdym radiu w wiadomościach o nim nawijają. Noż kurva, czy w tym chorym kraju jakiś klecha musi być głównym bohaterem newsów? Co mnie obchodzi, że jeden klecha odwołał innego?

Gość gość
no własnie ja też nie wiem o co chodzi, nie wiadomo o co tam poszło, a ks. Lemański tylko biega po telewizjach i robi z siebie celebryte

Gość gość
Normalny ksiądz z powołania a nie pasibrzuch jak większość. A skoro nie przystaje do reszty, to go wywalić, bo jest dobrym człowiekiem

a to jest sprzeczne z 7 przykazaniem nie zabijaj czyli ten ksiac popiera zabójstwa

a jest tańsza metoda i o wiele skuteczniejsza i o wiele tańsza metoda naprotechnologia bo in vitro nie leczy i za kazdym razem jak będą chcieli mieć dziecko to będą musieli udać się do kliniki in vitro a po naprotechnologi nie będzie to juz konieczne i dla tego nie da sie na tym zarobić bo koszty to niecałe 1000zł

Gość pipeprzysz merkaba
bo czesto po in vitro organizm sięl eczy i funkcje rozrodcze wracaja do normy. poczytaj coś na temat zanim zaczniesz wypisywac pierdoły

Gość napro jest tak skuteczne
jak ogrzewanie świeczką kościoła

a ty poczytaj o naprotechnologi i znajdź mi ze in vitro leczy

Gość gość
po co w ogóle ktoś odpisuje temu/tej merkabie? Nie dość, że troll to jeszcze ewidentnie z głową coś nie-teges. Jakaś schizofrenia, która poszła w kierunku katolickiego fanattyzmu

Gość gość
jestem za in vitro ale niech każdy płaci sobie za to sam, a jak Bóg mu zabronił się rozmnażać to niech sie nie rozmnaża albo płaci grube tysiące za zapłodnienie swojego wadliwego jaja :D

Gość gość
in vitro to biznes i dlatego jest tak broniony przez lekarzy i tak samo metoda Gersona i inne metody które lecza raka nie sa uznawane przez lekarzy po prosu na nich nie da sie zarobićJak ktoś powiedział -- koncerny farmaceutyczne dbają o to, byśmy umierali długo i szczęśliwiehttp://www.youtube.com/watch?v=cJckF6tB4Y4

Gość gość
Ks,Lemański- dobrze robi i mówi, co nie pasuje im to go najlepiej pozbyć się.

Gość Herr Piecia Goras
księżulo, co nie słucha przełożonego i mundrego biskupa, tylko chce do ABBY franka pisać skargę, na kiecuna

Gość gość
a czy nie jest go troche za duzo w mediach...?tylko pytam