Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JOGA - pierwszy raz

Polecane posty

Gość gość

Dziś wybieram się pierwszy raz na jogę :) Może macie jakieś wskazówki co wziąć, jak się ubrać itd? I Czy tyko szczupłe osoby chodzą na jogę? Bo jestem trochę przy sobie i nie wiem hehe

Gość gość
wlasnie to samo mialam napisac, joga to otwieranie duszy na szatana,poczytaj o tym autorko

Gość gość
ja ide w czwartek.... i właśnie, jak się ubrać ? niech się ktoś wypowie :)

Gość znam dobzre tematyk
ale wy jesteście żałośni tak, joga otworzy was na szatana hahahaha idź dziewczyno, poćwicz trochę, porozciągasz się, joga to super sprawa dla ciała, a te co tak wrzeszczą z przerażenia niech pozabijają wszystkich wuefistów i zakaża w-fu w szkołach, bo tam na gimnastyce jest większosć asanów z jogi hahaha

Gość znam dobzre tematyk
jakoś pzrez tyle lat w podstawówce i szkole średniej praktykowałyście jogę i co , uważacie że jesteście otowrzone na szatana/ hahahah boże jaki ciemnogród

Gość znam dobzre tematyk
a ubierzcie się normalnie, wygodnie, jak do cwiczeń

Gość gość
zrobicie jak uwazacie bo macie wolna wole, moim zadaniem jest tylko was ostrzec

Gość gość
ubranie nie krępujące ruchów nie za ciasne ale też nie za luźne pamiętaj że jogę ćwiczymy na boso odradzam za luźne topy i bluzki z kapturem bo nie sprawdzają się w asanach odwróconych ;-)

Gość karinos8383
Joga jest doskonała w każdym wieku, dla kobiet i mężczyzn, dla osób o różnych gabarytach. Sama w ramach relaksu i rozciągania korzystam z takich zajęć. Jeśli chodzi o strój to jak ktoś wspomniał nie może krępować ruchów, ale nie powinien być zbyt luźny. Polecam ubrania Nike http://nstyle.pl/ona,odziez,damska,nike.xhtml szczególnie Dri Fit. Legginsy i koszulka będą idealne. Sama z nich korzystam i rewelacyjnie się sprawdzają. No i oczywiście stopy bose lub ewentualnie (ja tych używam) buty Nike Studio Wrap.