Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka7763231415

allegro

Polecane posty

Gość anka7763231415

mam pytanie bo kupilam cos na allegro wybralam zaplate przez PayU(place z allego) przekierowalo mnie do banku lecz mam dwa konta a to co jest podane na allegro nie ma srodkow a to drugie ma i czy moge skopiowac to wszystko na ten drugi nr konta i przelac?czy nie przyjm

Gość ,,,,,,.....
Wybierz płatność i innym bankiem i po problemie.

Gość gość
albo anuluj płatność i zacznij od początku

Gość anka7763231415
ale sie pytam czy jakbym tak zrobila wszystko skopiowala juz z wypelnionego automatycznie przelewu konto drugie jest w tym samym banku i nawet na tym samym koncie online pekao24 tylko czy payu przyjmie ten przelew?

Gość gość
Ktoś ci na górze dobrze radzi. Nie kombinuj tylko anuluj płatność, bo PayU może nie przyjąć płatności i będziesz płacić podwójnie. Najlepiej zrobić przelew bezpośrednio na konto sprzedawcy.

Gość gość
przeciez na allegro nie podajesz konta z którego płacisz tylko logujesz sie na swoje konto w banku to nie moglas po prostu zalogowac sie na te konto gdzie masz pieniadze i zaplacic ?

Gość gość
a jak mam do wyboru zwykly przelew przez payu to moge te wszystkie dane wprowadzic od razu onilne przelew bo nie chce mi sie na poczte leciec a mysle ze tak samo bedzie a nawet szybciej i latwiej

Gość anka7763231415
przeciez na allegro nie podajesz konta z którego płacisz tylko logujesz sie na swoje konto w banku to nie moglas po prostu zalogowac sie na te konto gdzie masz pieniadze i zaplacic ? wlasnie mam dwa konta na tym samym loginie pekao24 i sie pytam czy sie da tak ze skopiuje to wszystko i wysle bo tak to automatycznie mi podaje to wszystko na konto bez srodkow nie wiem dlaczego

Gość anka7763231415
wlasnie mam dwa konta na tym samym loginie pekao24 i sie pytam czy sie da tak ze skopiuje to wszystko i wysle bo tak to automatycznie mi podaje to wszystko na konto bez srodkow nie wiem dlaczego

Gość anka7763231415
odpowie ktos?