Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zia znowu atakuje!

Polecane posty

Gość gość

Kiedys sledzilam jej watek ale myslalam, ze juz sobie dala spokoj a tutaj rposze, jej sie chyba nigdy nie znudzi wspominanie "tego magicznego dnia". Boze jak mozna jednym dniem tyle zyc! Musi miec nuudne zycie po tym niby slubie. Masakra ale przynajmniej posmiac sie mozna http://forum.gazeta.pl/forum/w,619,128402021,145602222,Rocznica_i_zdjecia_od_Roberta_.html

Gość gość
kurde chętnie bym zobaczyła, bo też ją pamiętam, ale linki niestety nie działają...

Gość gość
Skopiuj link do tej strony z paska adresu (ctrl C, przedtem zaznacz ) i wklej w treść wypowiedzi (ctrl V).

Gość gość
i zlikwidować spację w 2 miejscach

Gość gość
Ładne zdjęcia ale kto to jest?

Gość Krawiec Co Ucinał Paluszki
A niech się cieszy. Ubędzie Ci od tego?

Gość KokoSzalenka89
Zdjęcia ładne, dobrze że się dziewczyna cieszy ze ślubu, ale nie płacze teraz po kątach bo się okazało, że ma fatalnego faceta za męża. Ładne miała wesele, ja też planuję zrobić imprezkę z okazji pierwszej rocznicy. Nie widzę w tym nic złego.

Gość gość
zdjecia ładne, ślub ładny, suknia ładna, tylko młody pan paskudny :O

Gość gość
Jak to moja mama mówi : " piękno w oku patrzącego", najważniejsze że pannie młodej się podoba. Jak patrzę po partnerach moich koleżanek to żaden mi się nie podoba, ale nie mówię że są paskudni, to kwestia gustu i subiektywna ocena. Miło by Ci było jakby ktoś na Ciebie mówił paskuda?

Gość gość
wszystko super tylko pan młody naprawdę nieciekawy, żeby nie obrazić...i PM też żadna cudowna, ehhh a czasem są takie piękne pary, mówię wam moja przyjaciółka to wyglądała jak marzenie, tak piękna kobieta i ona by do tej scenerii pasowała

Gość gość
To jak ktoś jest według was mniej urodziwy to ma zrobić byle jakie wesele, bo i tak mu nic nie pomoże ;)? panna młoda ma ciekawą urodę, nie jest typową pięknością, ale jest intrygująca, a pan młody przeciętny, ale wcale nie jakiś brzydki.

Gość gość
Zia jest nawet ładna, zadbana, elegancka, ale ten Miko...porażka, na prawdę porażka....ok rozumiem twarzy sie nie da zmienić, ale sylwetkę już tak, mógłby schudnąć, obciąć te paskudne rude strąki i od razu wyglądałby choć troche lepiej

Gość gość
Może jej się podoba to, że ma ciałko ? Poza tym czemu ma go zmieniać na siłę, widocznie jej to nie przeszkadza. Co do włosów, moja ciocia lubi facetów w dłuższych włosach i mój wujek chodzi z kucykiem. Każdy ma inne upodobania. Jakby ktoś Tobie kazał przytyć 20 kg i ufarbować się na platynę to byś się ochoczo zgodziła?

Gość gość
Ślub, to ślub, a nie żadna chora baśń! Po co motylki, lizaczki i różowe landrynki. Robienie z wesela wygłupów jest chore. Bawienie się w dzieciniadę. Taki wystrój, dekoracje zrobiłabym dziecku na roczek.

Gość gość
Ale kto to jesT?

Gość gość
Jaka dziecinada? Bo ładny wystrój miała, a nie remizę ozdobioną balonami ? Ty pewnie wolisz byle co, byle tylko zabawy były (najlepiej przaśne) i do tego stado nawalonych wujków Mietków z wódą w ręce.

Gość gość
nie rozumiem tej dziewczyny, nawstawiała zdjęć, filmików, wszystko pisała o przygotowaniach, to jakaś celebrytka jest (której nie znam)? To jakaś bardzo ważna osoba, powinniśmy wszystko o niej wiedzieć, o jej ślubie, o jej szczęściu itp? Bo jeśli nie to nie rozumiem po co to robi, ok, fajnie że się chce pochwalić, jest szczęśliwa ale chyba trochę przesadza.

Owszem laska może irytować....Ale skoro jej to sprawia przyjemność to niech się cieszy.Tego zabronić nie można,a Ci co mają to w czterech literach niech po prostu nie czytają jej :D

Gość gość
Mnie śmieszy najbardziej jedna rzecz: niby taaaaki szał, taaaka profeska, taaaakie przygotowania, a panowie - z Młodym i ojcami na czele - co do jednego mają bukiety w brustaszach zamiast w butonierkach. Okropne faux pas i żenada, zwłaszcza przy takim zadęciu.