Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Co myśleć?

Polecane posty

Gość gość

Mam problem. Otóż jesteśmy małżeństwem od 5 lat. Mamy 3 letne dziecko. Ogólnie między nami bylo bardzo dobrze , jemu ufałam bezgranicznie. Dodam, że dziecko nie było z wpadki tylko długo się o nie staraliśmy. No i co.. oczywiscie wszystko musiało się zepsuć.. Tydzień temu dowiedziałam się czegoś co zawaliło całe moje zycie. Mój mąż przede mną miał dziewczyne (byli razem 2 lata) rozstali się przez nią ponieważ byla furiatką i ogólnie miała nie równo pod sufitem. Po ich rozstaniu nie dawała mu spokoju wydzwaniała do niego , przychodziła itp. po prostu niszczyła mu zycie. Kiedy mnie poznał z nią nie był od pół roku. No i jak o niej mówił to mowił , że ją bardzo kochał, że ciężko było mu się z nią rozstać , opowiadał o ich wspólnych wycieczkach bo bardzo dużo podróżowali. Jednak rozpadło się. Potem już o niej nic nie mówił. No i wracając do tematu. Tydzień temu dostałam sms od znajomej, że była na imprezie a była mojego męża Klaudia podpiła się i powiedziała, że on u niej był. Wkurzyam się strasznie. Spytałam go o to na poczatku sie wykrecał ale potem mi powiedział, że spotkał ją przez przypadek na mieście (bylo to 2 mies temu) i że poszedł do niej na kawe bo był ciekawy co u niej. I że to tyle. Meczyło mnie to strasznie. No i własnie tydzien temu spotkałam ją w sklepie w centrum. I spytałam ją o to . Ona powiedziała, ze faktycznie spotkali sie przez przypadek jednak, że jak pili tą kawe to on jej opowiadał , ze ma zone, dziecko , ona mu opowiadała i nagle on do niej, że wróciły mu wspomnienia i że chciałby sobie przypomnieć jak to jest z nią w łóżku ! I ze tam przysunał sie do niej. Byłam wsciekła. Opowiedziała mu o tym a on, że to nie było tak, że on cos tam strzelił dla żartów , że faktycznie wrócily mu wspomnienia i że od razu chciał wyjść a ona go zatrzymywała gadką ale wyszedł. Oboje powiedzieli , ze to było tylko jedno spotkanie. Postanowiłam go sprawdzić kupiłam karte i napisałam mu 'czesc to ja klaudia spotkamy sie' on natychmiast oddzwonil odebrałam ale nie od ezwałąm sie nawet nie zdążyłam a on do mnie (myslał, ze z nia gada) odczep sie ja mam rodzine nie dzwon wiecej. Ale kurde nie moge ... nie wie m komu mam wiezyc :(( meczy mnie to strasznie. A jesli on na prawde ja nadal kocha. Od tygodnia godzinami sie o to kłóce . Dzis to samo . Powiedziała mu ze wystarczylo 5 min rozmowy a on juz mniał w d***e mnie idziecko. a on ze to nie prawda ze powiedział mi tak , ze mu niby wsspomnienia wrocily bo ja to chcialam uslyszec ze nie miał juz siły do walki ze mna o to... a ze on ma ja w d***e i tp nie wiem co myslec

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować