Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Słyszeliście o tulpach????

Polecane posty

Gość gość

Nie dodaję żadnych linków, bo mi temat usunęli :( Poszukajcie sami i co o tym myślicie!

Gość gość
Kilka informacji z forum fanów "tulp": FAQ: "Q: Czym jest tulpa? A: Tulpa jest osobną świadomością, która działa na takiej samej zasadzie jak Twoja. Q: Udowodnij, że tulpa istnieje! A: Przy obecnym stanie badań udowodnienie jej istnienia jest bardzo ograniczone (wykresy EEG) zaś samej świadomości nie udowodnisz jako, że jest to przeżycie subiektywne – „myślę więc jestem”. Q: Jak to jest mieć tulpę, jaka jest z nią relacja? A: Ciężko jest odpowiedzieć na takie pytanie. Szczerze mówiąc człowiek się po jakimś czasie przyzwyczaja i rozmawia jak z każdą inną osobą, tyle że bardzo bliską. Nie ma tu znaczenia forma rozmowy (znaczna większość, jeśli nie wszyscy hostowie rozmawiają z tulpami w myślach). Relacja jest też ciężka do opisania, bo tulpa jest jednocześnie siostrą/bratem, najlepszym przyjacielem i wychowankiem. Takiej relacji nie spotkasz nigdzie indziej."

Gość gość
fajnie miec takiego przyjaciela, ale co jeśli to bedzie mialo takie skutki jak opetanie itp ? wole sie w to nie parać, bo nie wiadomo

Gość gość
No właśnie mi się też wydaje, że to prosta droga do schizofrenii ;/ Marzeniem tych ludzi jest usłyszeć głos tulpy, czyli głos w swojej głowie. :O Polecam do czytania ich forum - szok szok szok. Linków nie wrzucam, bo zaraz skasują za spam :P

Gość drrrrrr
poyebaaaane !

Gość gość
haha bordo z wykopu tu siedza??

Gość gość
z nw raczej :)