Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maciek B.

propozycja obiadu na wtorek.

Polecane posty

Gość gość
zasłabłam :O podam kafe do sądu za straty moralne :D:D

Gość gość
Man of the house. Pan domu.

Gość Julia2330
a ja Macieja uwielbiem..:)

Gość gość
typowy asperger z nutka narcyzmu ktorego toleruje tylko rodzina bo tak wypada :D

Jestem osoba powszechnie lubiana wrod znajomych, sasiadow, nawet tutaj na kafeterii. Niektorzy, ci inni, wbijaja mi szpilki. To nie ludzie, to wilki. Ps. wilki sa jednymi z moich ulubionych zwierzat, wiec przepraszam je za tamto zdanie.

Gość innym
to cwelu jak temat z zyciem uczuciowym nic nie ma wspolnego doradasz zmiane forum a sam na uczuciowym PRZEPISY KULINARNE dajesz melepeto hipokryzyjna

Gotowanie ma wiele wspolnego z zyciem uczuciowym. Stare przyslowie mowi: "przez zoladek do serca". Cordiali saluti.

Gość gość
Maciek jest moim ulubionym forumowiczem:-)

@Kamila: zapraszam. @Argen: Super. Ja bede mial gulasz z kasza w piatek i w sobote. @gosc: Grazie.

Gość jkejejkjfkk
szkoda wielka, miszczukulinarny, że nie pilnujesz swojego topiku właśnie na kulinarnym, lepiej zejdz na ziemię i nie wkręcaj innych bajkami o blogach bo zapału ci raczej nie starcza

Ze spokojem, wszystko w swoim czasie. Wiem, ze moi czytelnicy nie moga sie juz doczekac, ale musicie uzbroic sie w cierpliwosc. Mam tez wlasne zycie poza kafe.

Gość gość
co Ty masz z tym dzbanem Maćku?

Gość jkejejkjfkk
masz po prostu zbyt duże mniemanie o sobie nie wystarczy wpaść na genialny pomysł, w twoim mniemaniu oczywiście , ale też trochę wytwałości, poświęcenia, pracowitości wymówki typu bardzo chciałem ale....zostaw komuś innemu

Nie musze sie tlumaczyc, to jest moje hobby i moja sprawa. Szanuje moich czytelnikow, ale robie to nie tylko dla nich, ale takze dla siebie samego i bede to robil swoim tempem i tak jak mi to bedzie pasowac. Jesli komus to nie pasuje, to nie musi mnie czytac, ani ogladac. Internet jest rozlegly, kazdy znajdzie cos dla siebie.

Gość jkejejkjfkk
aa , czyli uderzenie w bolesną nutę :)\ dużo chęci ale mało umiejętności tak bywa

Duzo checi, duzo umiejetnosci, duzo wyczucia. Mam swoje know-how. Moja kuchnia ma swoich fanow i ta grupa sie systematycznie powieksza.

Gość redhead29
Maćku!Mysle,ze to co robisz jest fajne,czasem naprawde nie wiadomo co zrobic np.na obiad,a ty jak bys w myslach czytal!A te frajerstwo,co nie ma wlasnych pomyslow ani ambicji niech wypisuje co chce...Az dziwne,ze admin nie wyrzuci takich z forum... Ciekawa jestem co na jutro wymyslisz:)

Dzieki:) Dzis bedzie cos zwyczajnego i banalnego, bo mam malo czasu. Ps. Nie ma sensu nikogo wyrzucac, ja sie nie gniewam. Lepiej, zeby takie osoby mogly sie wyladowac tutaj na mnie, niz mialy pobic kogos na ulicy. Jesli ktos ma taki sposob na zycie, to nie zabierajmy mu tego, bo nic mu nie pozostanie. Nienawisc to jest wszystko co te osoby maja. One nienawidza przede wszystkich siebie samych.

Gość gość
Maciek, a gdzie propozycja obiadu na środę? Czekam od rana...