Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Victor Franco Benevetto

Czy istnieje jeszcze moralność???

Polecane posty

Gość Victor Franco Benevetto

Postanowiłem dzisiaj poszukać starych znajomych w internecie,z którymi dawno nie miałem kontaktu i może poznać nowych i założyłem konta na kilku znanych portalach społecznościowych. Przed chwilą zarejestrowałem się na fotka.pl i od razu widząc stronę główną ( http://www.fotka.pl/#logout ) zadałem sobie pytanie,czy młodzi ludzie znają jeszcze takie pojęcie jak moralność. Młode dziewczyny wstawiają swoje nagie,czy półnagie zdjęcia i nie czują przed tym żądnych krępacji-przed wyzbywaniem się szacunku dla samej siebie. Tak się zastanawiam z czego to wynika. To czasy takie,czy po prostu upadek wynikający z braku wychowania i zainteresowania?

Gość pije wódkę z redbullem
Jakoś trzeba zaimponować, być cool :) To z jednej strony czasy, z drugiej brak autorytetów, a z trzeciej wychowanie. Tak mi się wydaje. Inteligencja w tych czasach nie jest w modzie :))

Gość gość
Nie wiem czy współcześni faceci nie mają już dosyć tych wyzwolonych, niczym nieskrępowanych kobiet... Jakiś czas temu byłam nad morzem. Ubrana byłam w sukienkę do kolana a wokół chodziły dziewczyny w bikini i byłam zdziwiona,że podążało za mną tyle męskich spojrzeń...Może współczesne kobiety nie rozumieją,że bardziej kusi to co zakryte a niekoniecznie podane na tacy.

Gość pije wódkę z redbullem
Tak, ale czy one nie dostrzegają tego, że to kiepski sposób by komuś NORMALNEMU zaimponować? :) Jak do mnie zagaduje jakaś dziewczyna otumaniona alkoholem, czy jakimś innym ścierwem do tego ubrana jak upadła kobieta to ja w ogóle nie chcę z nią rozmawiać :P A najlepsze jest to, że ma wysokie pouczcie swojej wartości hahah :)

Gość gość
Niestety,ale panowie raczej nie patrzą na inteligencję kobiety. Wielu po prostu boi się inteligentnych, mądrych kobiet, bo nie są one tak proste w obsłudzie co te rozbierające się na fotka.pl ;)

Gość JestemPrzeciw ! q
A ja szukam inteligentnej; szukam takiej, z którą będę mógł rozmawiać godzinami o ciekawych sprawach :) Jak gadam z panienką, która nawet nie wie na jakim świecie żyje to.... hehehehe

Gość gość
Jak ja niektórym panom muszę tłumaczyć co to znaczy ,,empatia,, albo co to jest ,,Koran,, to też mi ręcę opadają... Dla mnie podniecający mężczyzna to mężczyzna inteligentny :)