Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Michal Tusk ma cos wspolnego z zaginieciem Iwony Wieczorek?

Polecane posty

Gość gość

a jadnym z forum znalazlam dzis anonimowy wpis sprzed roku zobaczcie sami: witam wszystkich zainteresowanych zniknięciem iwony wieczorek. otóż nie wiem czy te informacje coś wniosą do sprawy i czy pomogą w rozwiązaniu zagadki. sam osobiście nigdy nie śledziłem sprawy Iwony wieczorek ,nawet nawet nie interesowałem się nią , o całym zaginięciu słyszałem tylko w telewizji , ale sprawą zainteresowałem się po dziwnym zdarzeniu ,tzn; rozmowie którą podsychałem w Męskiej toalecie w jednej z trójmiejskich klubowych knajp. było to jakieś 2 lata temu . otóż siedziałem sobie w kiblu i do ubikacji weszło 2 mężczyzn ,weszli po prostu się wysikać , byli pijani podejrzewam że nie zorientowali się że siedzę na kiblu ale co najciekawsze rozmawiali właśnie o Iwonie wieczorek. nie będę tu opisywał całej rozmowy słowo w słowo ale z rozmowy morz-nabyło wywnioskować że jeden z nich doskonale orientował się w całej sprawie. oto fragmenty dziwnej rozmowy; sprawa śmierci iwony w nigdy nie wyjdzie na jaw bla,bla bla .jest to sprawa polityczna. całą sprawą zajął się osobiście , Donald Tusk i Krzysztof Rutkowski. w śmierć Iwony wieczorek zamieszany jest Michał Tusk ,[ chodziło o syna ] premiera donalda tuska. z rozmowy wynikało że to on zabił iw-one .a teraz jego ojciec próbuje zatuszować całą sprawę. Donald Tusk zrobił wszystko by synek nie poszedł siedzieć . często powtarzając że sprawa nigdy nie zostanie wyjaśniona . mówił że Tusk sprowadził swojego człowieka który się wszystkim zajmie ten człowiek to [ Krzysztof Rutkowski]

Gość gość
oto fragmenty dziwnej rozmowy; sprawa śmierci iwony w nigdy nie wyjdzie na jaw bla,bla bla .jest to sprawa polityczna. całą sprawą zajął się osobiście , Donald Tusk i Krzysztof Rutkowski. w śmierć Iwony wieczorek zamieszany jest Michał Tusk ,[ chodziło o syna ] premiera donalda tuska. z rozmowy wynikało że to on zabił iw-one .a teraz jego ojciec próbuje zatuszować całą sprawę. Donald Tusk zrobił wszystko by synek nie poszedł siedzieć . często powtarzając że sprawa nigdy nie zostanie wyjaśniona . mówił że Tusk sprowadził swojego człowieka który się wszystkim zajmie ten człowiek to [ Krzysztof Rutkowski] z rozmowy można było wywnioskować że Detektyw Krzysztof Rutkowski miał za zadanie zamazać wszystkie ślady i ukryć wszystkie dowody w sprawie śmierci Iwony. i mataczyć i zwodzić rodzinę zaginionej i grać na zwłokę , tak by nie znaleziono winnego.

Gość gość
Donald T postarał się o to by sprawą zajęli się jego ludzie z policji . jakaś tam wyznaczona specjalna grupa , ludzie od brudnej roboty. do zamiatania politycznych brudnych spraw pod dywan. dodawał również że sprawą zajęła się jak to nazwał Masoneria ,i że wszyscy zajmujący się sprawą są posrani. do tego dodał że detektyw Krzysztof Rutkowski jest masonem i zna się na swojej robocie, więc cała sprawa będzie z pewnością pozytywnie rozwiązana. dodał również że w prosty sposób pozbędą się wszystkich świadków. wyznaczyli sporą nagrodę , więc jeśli ktoś coś widział to na pewno się pojawi. z rozmowy wynikało że; sama nagroda to była zwykłą pułapka , miała to być przynęta na świadków. na miejscu rodziny poszukiwanej ,sprawiedliwości u Rutkowskiego czy też policji bym nie szukał. fragment artykułu ; Detektyw Krzysztof Rutkowski poinformował, że gdańscy biznesmeni zaoferowali milion złotych za informację o miejscu ukrycia Iwony Wieczorek. mam nadzieje że choć troszkę pomogłem w rozwikłaniu zagadki . pozdrawiam ANONIM>>>>> PS używam zmiennego ip i pirackiej Visty ,i fałszywego klucza jak reszta ,proszę mnie nie szukać. na policję zeznawać za żadne pieniądze nie pójdę żeby to było jasne , więc proszę też nie zadawać pod postem żadnych dodatkowych pytań , wstawiam Text i już nie mam zamiaru więcej wchodzić na stroonę . CO MYSLICIE O TYM???????????????

Gość gość
Lepij uwazaj zeby nie wjechali co do domu.bo to cwaniaki.byc moze ze to prawda lepiej uwazaj na siebie

Gość gość
Skoro juz od roku to jest w internecie to czemu nikt nic nie mowi ani nie pisze.

Gość gość
Ale co mi maja wjechac na chate? Przeciez ja to skopiowalam z innego forum, ten wpis sie ukazal w 2012 roku i dziwne, ze wlasnie nikt o tym nic nie mowil, a nie bylo to zamieszczone na forum i Iwonie, na zupelnie innym forum znalazlam ten wpis. Ja mowiac szczerze pomyslalam, ze to jakis zart, nawet nie wiedzialam gdzie te Tuski mieszkaja. Dopiero w googlach wyczytalam, ze ten Michal faktycznie w Gdansku mieszka. Mowiono kiedys, ze ona spotykala sie z bogatymi fagasami za kase, dziwne to nie powiem...Tym bardziej, ze wczoraj czytalam na forum o Iwonie, ze wyszlo dopiero teraz po 3 latach, ze w ogole nie byla szukana za granica, pomimo zapewnien ze jest w bazie osob zaginionych, okazalo sie, ze nie byla!

Gość gość
widzialam miesiac temu kawalek rozmowy z mama Iwony w DDTVN, powiedzila ze byla z przyjaciolmi(oczywiscie pisze o Iwonie) na dyscotece i ze sie poklucili tak bardzo ze corka sama postanowila wrocic. A najlepsze jest to ze nikt z przyjaciol nie potrafi powiedziec o co sie poklocili!? dziwne co nie?! napewno nie zapomnieli, to musialo byc cos waznego

Gość brzózzzzka
ale bzdury z tym Tuskiem hahaha Wkrótce może się okazać, że Iwona żyje

Gość gość
Nie interesuje nas jakaś iwona. Miesięcznie ginie mnóstwo osób w Polsce, żyje się ludziom coraz gorzej przez PO a ty jakies bzdury wywlekasz.

Gość gość
Tusk porwał Iwone, żeby medialnie przykryć swoją słabość jako premiera.

Gość Zrobiona
A może Irena Jarocka miała coś wspólnego ze śmiercią Michaela Jacksona.

Gość gość
Z tym Paryzem, to nie wierze, ze to ona. Ona ma taki typ urody, ze co trzecia polka tak wyglada, stad tw ciagle zgloszenia, ze niby gdzies ja widziano. Wg mnie ona nie zyje, ktos ja zg****il, potem zabil i rzucil gdzies do morza jeszcze tej samej nocy. A cialo po tak dlugim czasie sie nie odnajdzie, zabrzmi brutalnie ale po tylu latach jej cialo dawno zastalo zjedzone przez ryby.

Gość gość
możliwe :( dziwne to wszystko wiele osób ginie bez śladu... jesteś i nagle Cię nie ma :P

Gość gość
ale bzdury.. Ciekawa jest sprawa joanny surowieckiej, do poczytania w najnowszym Detektywie. Szukali jej w całej Polsce, nawet za granicą, a co się okazało, ona została zamordowana i pochowana blisko domu. Telefon Joanny zdradził mordercę, bo dał go żonie, a ta go włączyła i tak znaleźli morderce.

Gość gość
Kiedys jak byłam w mieście X, paru facetów z kobietami zrobiło mi zdjęcie. Bezczelnie stanęli naprzeciwko mnie i wycelowali we mnie aparat kiedy byłam praktycznie unieruchomiona i nie mogłam szybko uciec. 1,5 roku później wynikła sprawa waśniewskiej, rutowski zabrał ja z mężem do łodzi i ucharakteryzował dokładnie na mnie. Przez nastepne kilkanaście miesięcy policja jeździła za mną wszędzie gdzie się ruszyłam, na rogu mojej ulicy stali tajniacy, zawsze ktoś za mną chodził. Pod moja nieobecność na moim oknie ktoś coś instalował, powiedziała mi o tym sąsiadka. Nie popełniłam żadnego przestępstwa i nie zrobiłam nic złego. W tym czasie wielokrotnie chciałam popełnić samobójstwo bo niesprawiedliwość jaka mnie spotykała była ponad moje siły.

Gość gość
Czasami prawda jest jeszcze bardziej dziwna niż mozna by sobie pomyśleć. Z tym Rutkowskim to faktycznie cos jest nie tak,nawet teraz wyszlo ,że preparuje dowody .

Gość gość
jakie teorie spiskowe