Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MyślicielXXIwieku

Doświadczam Boga każdego dnia!

Polecane posty

Gość MyślicielXXIwieku

A Wy jak doświadczacie Boga? Proszę o podzielenie się świadectwem.

Gość gość
kuźwa! weź się za jakąś robotę!!!

Gość gość
podczas modlitwy ale gdy jestem w stanie bez grzechu po spowiedzi ogarnia mnie takie szczęście takie dziwne uczucie

Gość MyślicielXXIwieku
W pamiętną sobotę na Stadionie Narodowym w Warszawie, Duch Święty działał, taki, iż każdy go w jakiś sposób doświadczył. Radość była przeogromna. Jedni śmiali się, inni płakali ze wzruszenia. A ci którzy byli dręczeni, wrzeszczeli, piszczeli, ponieważ demon nie mógł tego znieść i manifestował swoją obecność.

Gość MyślicielXXIwieku
Jezus uzdrawiał 2000 lat temu, ale uzdrawia również dzisiaj, poprzez ręce tych którzy są jego pokornymi uczniami, a ich wiara jest jak skała. Do takich uczniów należy ojciec John Bashobora, o czym wszyscy przekonali się na Stadionie Narodowym.

Gość gość
Ja tez jak bylam mlodsza to po mszy i po spowiedzi czulam sie taka lekka, szczesliwa. Ostatnio jednak odsunelam sie od Boga.. rzadko chodze do spowiedzi, komuni. jest mi wstyd. bede sie starac to zmienic. wiem, ze Bog jest, istnieje, pomaga mi. Wiem, ze jest olbrzymia potega, ze nasz umysl go nie ogarnia. i co wiecej(to mnie dziwi) czuje strach przed Bogiem, boje sie go autentycznie, ale to jest taki strach jak strach dziecka przed surowym ojcem. tez macie takie odczucie??