Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

o 15 lat mlodszy ... czy warto?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, mam problem i chcialabym zebyscie sie wypowiedzieli., Sporo mlodszy facet chce sie ze mna spotykac, przyjaznic ... poki co piszemy codziennie po kilka godzin. Pisze sie nam dobrze, takie ogolne tematy, ale on porusza tez sprawy zwiazane z seksem. Widze ze ta przyjazn ma tez polegac na bliskosci fizycznej... Ja jestem od kilku miesiecy sama, on ma dziewczyne. Ale to ja jestem jego idealem, kreca go dojrzale kobiety i bardzo nalega na spotkanie. Zanmy sie pobieznie 3 lata, a piszemy co dzien przez 2 miesiace. Co radzice? Wydaje mi sie ze jemu zalezy tylko na seksie, a ta przyjazn to tylko taka " otoczka", choc z drugiej strony zaproponowal wspolny wyjazd w gory, w sumie czuje ze BARDZO mu zalezy. Tylko na czym?

Gość gość
na tyłku - ale z młodym byczkiem tobie też będzie przyjemnie!

Gość gość
Druga sprawa to dziewczyna, nie umialabym sie z nim spotkac za jej plecami... Znam ja tez pobieznie. Facet bardzo sie nakręcil i zaufal mi, ale nie wiem. Raczej nic z tego nie bedzie, mimo ze on pisze o zwiazku w perspektywie czasu... Moze sie z nim spotkac gdzies na neutralnym grunice i normalnie pogadac, bez seksu, bo seksu sobie z nim nie wyobrazam ... tym bardziej ze nie jest sam. Jakie sa wasze opinie? Chce mnie tylko przeleciec, zeby sie przekonac jak to jest z dojrzala kobieta?

Gość gość
jak nie masz z nim ochoty się bzykać to po co ciągniesz ten temat - pogoń gościa niech spada do swojej dziewczyny - chyba, ze rajcuje cię mieszanie w ich związku

Gość gość
Wlasnie mu to pisalam, nawet wprost ze nie jestem zainteresowana. Ale on ciagle zagaduje, wysyla smsy, prosi, blaga... Twierdzi ze jestem jego pokrewna duszą itp. To wszystko dla seksu?

Gość gość
Nawet jeśli on traktuje Cię poważnie to i tak nie jest wart zainteresowania. Nie potrafi się określić. Ty jesteś jego bratnią duszą, oferuje Ci wyjazd a z dziewczyną nie potrafi się rozstać? No pewnie, że nie. Ma zawsze jakieś wyjście awaryjne,

Gość gość
Lubię go, pisze się fajnie. Roznica wieku mi nie przeszkadza, bo mlodo wygladam i sie czuję. On jest przystojny. Seksu mi bardzo brakuje, bo jestem kilka miesiecy sama ... Ale powiedzialam mu ze zalezy mi na zwiazku, wtey on stwierdzil ze jak kogos bede miala to bedziemy najwyzej sie spotykac rzadziej. Twierdzi, ze bylibysmy przyjaciolmi do konca. Kazdy tak opowiada, zeby skusic ?

Gość gość
A moze on mysli o tym, zeby ciagle miec dziewczyne, a ciebie tylko do seksu i "przyjazni"? Pasuje ci to?

Gość gość
Właśnie nie, myślę o normalnym związku. Choc mi to schlebia, ze taki mlody facet sie mna zainteresowal, do tego zajety.. chyba im w seksie cos nie wychodzi. Nie mam doswiadczenia w tych sprawach. Blagam, wypowiedzcie sie jeszcze!

Gość gość
Z tego co napisałaś to Ty masz być jedynie dodatkiem do jego życia - nie będzie z Tobą. To dziewczyna jest ważniejsza.

Gość gość
Wlasnie tak mi sie wydaje, ze dodatkiem. Choc twierdzi, ze gdybym chciala z nim byc to on od razu sie rozstanie. Ale ja nie chcialabym z nim byc. za mlody jednak..

Gość Ksieżnicka
Jakby był porządny i uczciwy, to czemu nie? Wiek nie jest przeszkodą. Ale on z tego co piszesz jest zwyczajną dziwką :O Powinnaś uprzedzić jego dziewczynę, z jakim gnojkiem jest.

Gość gość
Co innego seks, ale tu znowu mi przeszkadza ze ma dziewczyne i ja bym pelnila tylko role "dodatku" wlasnie. No i ostatnia sprawa ja chce normalnego zwiazku. A z drugiej strony, szybko sie znudzil swoja dziewczyna.

Gość gość
Księżniczko, a dlaczego zwykła dziwką jest wg Ciebie?

Gość Ksieżnicka
Dlatego, że ze swoją kobietą szuka seks i potajemnie szuka seksu gdzie indziej. Jakby był fer, to najpierw rozstałby się z tamtą dziewczyną.

Gość Ksieżnicka
Miało być, że uprawia seks ze swoją dziewczyną a szuka seksu gdzie indziej. Ja czułabym się na pewno jak ostatnia szmata, gdybym była w stałym związku a 15 lat starszego chłopa nagabywała na seks. Wstrętne to jest. On nie jest dobrym człwiekiem.

Gość gość
Tak,masz rację. Nie umiem rozgryźć facetów, naiwna jestem. Coz na pytanie czemu z nia jest twierdzi ze ja kocha itp... a za plecami ...

Gość gość
Chyba faktycznie szuka tylko seksu. Ale zeby mu az tak zalezalo?

Gość gość
Proszę o wypowiedzi kobiety i mężczyzn. Zależy mi na każdym punkcie widzenia!

Gość tomek1987
Słuchaj mi się wydaje, że zależy mu na czymś więcej ale może to perfidny oszust nie wykluczaj tego.No i jest wątpliwość, czy tylko wydaje mu się, że będzie fajnie a potem stwierdzi, że nie i spakuje swoje zabawki.Z drugiej strony tak jak piszesz to TY raczej nie masz nic do stracenia, jedynie szansę na nowe doświadczenie, za to on ma związek.Ja bym się jeszcze lepiej upewnił co do niego i może dał mu szansę, podkreślam może:)

Gość gość
No wlasnie o to chodzi ze ja jestem wolna i do stracenia mam tylko/az szacunek do siebie

Gość gość
A dlaczego uwazasz ze o cos wiecej jednak mu chodzi? Fakt ze duzo pisze o swoim zwiazku, odczuciach, zali sie itp ale moze to tylko po to zeby mnie zdobyc?? Bardzo mi zaufal.

Gość gość
I pytanie na czym ta szansa mialaby polegac? Spotkania ale bez seksu, bez zadnej bliskosci, czysta kolezenka znajomosc??? Jak to sprawdzic kurcze,

Gość gość
Zależy mu na pewno bo już 3 miesiąc go zwodzę a on ciągle prosi o spotkanie ,...

Gość gość
hmmmmmmm, zastanow sie bo moze masz szanse na przyjazn:)

Gość gość
Właśnie nie wiem, bo jakby co to na pewno nie zwiazek z nim, tylko sam seks,,, ale to nzowu bym stracila szacunek do siebie. A jak sprawdzic jego intencje, macie jakies pomysly?

Gość gość
pod*pczyc chce i z kasy wyłuskać :-P

Gość gość
pod*pczyc chce i z kasy wyłuskać :-P

Gość gość
Z kasy wyluskac? Tzn??? co masz dokladnie na mysli?

Gość gość
Moze... co masz na mysli piszac o kasie!!!??