Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie nieleczone choroby prowadzą do śmierci?

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie. Oczywiście nie chodzi mi o choroby typu nowotwór, bo tutaj sprawa jest oczywista.

Gość gość
nieleczony katar jest zabójczy

Gość gość
Zapalenie pluc, grypa, zapalenie oskrzeli, krtani, tchawicy,gardla, pochwy, muzgu, zaladka, serca, nerek, itd.

Gość gość
Cóż, nawet grypa - niedawno moja kolezanka pochowała brata, 28 lat, mial grypę, nie leczył jej wdały się komplikacje i po człowieku. Nie moge tego przetrawic, zwłaszcza ze przez 2 tygodnie chodziłam z przeziebieniem bo pracy za duzo.

Gość gość
Cukrzyca,

Gość gość
zółtaczka, zakażenie wirsuem hiv, zapalenie opon mózgowych, sepsa, niewydolność nerek, płuc, niewydolność krążenia, choroby serca, tętniak, zakrzepica,

Gość lekaaarkaa
glupie pytanie....kazda nieleczona choroba moze byc zabojcza... 1.nieleczona cukrzyca-nie jesz insuliny i nie badasz...dostaniesz zapasci u umrzesz... 2.nieleczona GRYPA (grypa to zakazna choroba gdy wiele dni masz katar,i wysoką temperature,ogolne oslabienie itp...jak tak to zahartujesz np, w zimnym nieocieplonym domu,pijac zimne napoje mozesz dostac zapasci,albo dojdzie ci do mozgu i bedziesz roslinką) 3.nieleczone skaleczenie,rana,zlamanie...wda sie jakas gangrena jak nie zdeznfejujesz...Sepsa? 4.uzaleznienie od komputera...ile to bylo przypadkow jak jakis chinczyk po 50 godz przed kompem zmarł z wykonczenia:D

Gość lekaaarkaa
babka mojej sasaidki...tez malo nie zmarła po nieleczonej grypie. Zawzieta uparta babka myslala ze to tylko przeziembienie,z chytrosci nie grzała calą zimę....myslala ze sie wyleczy ziołkami :O pewnego dnia zemdlała...byla w spiaczce pol roku,pozniej etap bycia roslinką...niedawno nauczyla sie zpowrtoem mowic,ale sra jeszcze w pampers. *dolączam do spisu nieleczone choroby serca (jak moj SP.wujek ktory w upał pracowal fizycznie) *choroby neurologiczne (nieleczona padaczka)

Gość gość
nowotwory, alkoholizm

Gość gość
otyłość, miażdżyca

Gość gość
tężec, wścielkizna... Co to w ogóle za pytanie? Większość chorób jest śmiertelna poza wadami otropedycznymi