Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ktosiasamoisa

Moja tzipka czasem ziewa a czasem kicha

Polecane posty

Gość gość
Pytani male czy duze O?

Gość gggbbb
lepiej za dużo nie paczeć ,,oczy mogą za boleć

Gość gość
To idealna w takim razie.Gratulacje,szkoda ze nie moge zobaczyc w realu.Ale wyobraznia dziala.

Gość gość
Samolubna jestes taki skarb ukrywac.

Nie jestem samolubna. Poprostu nie mam w tym momencie przy sobie kogos kto moglby mi ja wylizac w srodku i na zewnatrz :P Possac wargi i wrazliwa lechtaczke, wepchac palce gdy jest juz wilgotna i p******ic mnie nimi do momentu az ogarnie mnie fala ciepla i rozprzestrzeni sie po calym ciele ;)

Pawel wolalbys ujecie od tylu, kiedy jest wypieta? Czy moze przodem przy zlaczonych nogach, a moze mam te nogi dla Ciebie rozchylic zebys mogl zobaczyc jak wyglada w srodku? :P

Ona Pawel na Ciebie czeka...co bys z nia zrobil? Wessalbys sie w nia czy moze od razu przeszlibysmy do konkretow i z calej sily wepchnal w nia kutasa?

Nie mogę sobie odmówić, by nie przysiąść i podglądać, jak będziecie "się dopychać".:-P Zielono Niebieska, wolisz jak się spuści w c***e czy na zewnątrz?;-)

wolę popieścić najpierw przez majteczki, delikatnie potem paluszkiem nieśpiesznie przechodząc głębiej potem językiem... podwójna wilgoć kotasek na sam koniec, solidne roochanko

Rozne warianty lubie ;) Zalezy co akurat robie. Spust w tzipe jest jednak nudny...osobiscie wole kiedy sperma zostaje rozlana w moim tylku lub ustach ;) A jesli juz w ustach to albo polykam (jesli mam na sobie jakies ciuchy), jesli natomiast jestem aga to pozwalam jej wyplywac powoli kacikami ust i kapac na cycki w ktore pozniej ja wsmarowuje ;) Lubie tez opcje spuszczania sie na c*pke ;) Czyli facet kleczac miedzy moimi, rozwartymi udami wali sobie reka konia, druga dlonia rozszerza moje wargi....kiedy juz dochodzi wypuszca cale gorace nasienie wprost na moja lecztaczke.....po czym splywa ono w kierunku odbytu....lubie czuc to cieplo ;) Takze jak widzisz opcji jest duzo ;)