Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co kupić znajomym na parapetówkę?

Polecane posty

Gość gość

Znajomi właśnie kupili mieszkanie i zaprosili mnie z chłopakiem na parapetówkę, ale nie wiemy co im kupić.. Myśleliśmy o jakimś praktycznym sprzęcie, ale za bardzo nie wiem w którym kierunku pójść...

Gość gość
zależy co kto lubi, ja często kupuję na takie okazje wazony, jakieś rzeczy, które ożywią pomieszczenie :)

Gość gość
jesli nie wiecie co by im sie przydalo to lepiej kupic jakis ladny kwiat doniczkowy i dobre winko

Gość gość
ja w najbliższy weekend sama robię taką parapetówkę i nie chciałabym, żeby moi znajomi wydawali aż tak dużo kasy, ale fajny czajnik chętnie bym chciała dostać, bo akurat tego mi jeszcze brakuje po wprowadzce, tego typu daje radę http://www.ceneo.pl/2315722 tylko jeśli już się kupuje coś takiego, to właśnie taki który i fajnie wygląda, ale też nie zepsuje się od razu po kilku użyciach

Gość gość
krzyż

Gość gość
Najlepiej zapytać. Jak chodziłam na parapetówki zawsze pytałam wiem ludziom głupio mówić co im potrzeba ale myślę, że jak ktoś wprowadza się do nowego M to wiele rzeczy jest potrzebnych i tak naprawdę to trochę szkoda wydawać kasy na nieprzydatne pierdoły. Ja kupowałam talerze, kieliszki do wina a nawet kiedyś znajomi powiedzieli, że przydał by się korkociąg to kupiłam fajny + dobre winko i było ok. Tylko raz za nic kumpela nie chciała powiedzieć co jej trzeba to kupiłam ładne ręczniki i dałam z rachunkiem powiedziałam, że jak nie chce to może wymienić ale bardzo się z nich ucieszyła i powiedziała, że świetny prezent bo tego nigdy za wiele. Na swoją parapetówkę dostałam pościel, ręczniki, sztućce, pucharki na desery, ramki , toster i kwiaty. Znajomi jak tylko się pytali co kupić to szczerze wymieniałam kilka rzeczy w różnym przedziale cenowym i sami wybierali to za ile chcieli kupić. Myślę, ze najlepiej pytać przecież do obcych nie idziesz na tą parapetówkę :P

Gość gość
kota im kup...;)

Gość gość
Tez zalezy jak blisko znasz te osoby - bo jak to sa przyjaciele, to warto dolozyc grosza, a jak znajomi znajomi, to cos do jedzenia, wypicia powinno byc spoko