Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mańka bańka

który to tydzień

Polecane posty

Gość mańka bańka

Witam Forumowiczki, wczoraj 2 kreseczki, a dzisiaj odebrałam wyniki krwi 500.2 mIU/ml :) tylko proszę powiedzcie mi, który to tydzień bo pani w laboratorium coś mówiła, że trzeba odjąć 2 tygodnie....Termin ostatniej miesiączki 11.06.2013. i kiedy najlepiej udać się do lekarza żeby mógł stwierdzić ciążę. to moja pierwsza ciążą więc jestem jeszcze trochę nieogarnięta ;) Pozdrawiam!

Gość gość
wiek ciąży liczy sie własnie od ostatniej miesiączki więc licz sobie tygodnie ciąży od 11.06...możesz juz iśc do gina. Ja byłam w 4 t.c. i był już pęcherzyk, po 2 tyg już biło serduszko :)

Gość gość
zgadza się,od terminu ostatniej miesiączki się liczy ciążę. ja zaszłam w ciążę 15 maja, 9 czerwca na USG serducho biło że hej :-) Gratulacje!

Gość mańka bańka
dziękuję bardzo za odpowiedz :)

Gość gość
Poszlabym do lekarza dopiero za 2 tyg, teraz zobaczysz tylko pecherzyk a za 2 tygodnie juz powinno byc serducho.

Gość gość
Ja poszłam do ginekologa 4 dni po spodziewanej miesiączce, w macicy nic nie było widać. Następną wizytę miałam wyznaczoną na 7 tydzień i 5 dzień od ostatniej miesiączki i było już widać małą pikającą plamkę i lekki zarys maluszka. Aktualnie maluszek ma ze 20cm i ta malutka plamka fika koziołki w brzuchu :)