Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lena779453

Związek z rozwodnikiem... - problem z rodziną...

Polecane posty

Gość Lena779453

Jestem w związku z rozwodnikiem (od 2 lat znamy się 5) mam 27lat, ostatnio dowiedziała się o tym moja rodzina... podchodzą do tego bardzo stereotypowo... że on ją zostawił to zostawił i mnie... a prawda jest taka, że to przez tą kobietę związek się rozpadł (jej rodzina, bracia nawet matka zeznawała w sądzie na korzyść mojego partnera)... on jest naprawdę dobrym człowiekiem... wymagają ode mnie papierka, że jest rozwiedziony, a także rozwodu kościelnego, cały czas mi mówią, że zniszczę sobie z nim życie... a przecież to jest moje życie, i mój wybór... był ktoś w takiej sytuacji? Nie wiem co mam robić...

Gość Alf na prezydenta
dziewcze, nie dla ciebie zwiazkek z kimkolwiek jesli wymagania twojej rodziny sa dla ciebie problemem :classic_cool:

Gość Lena779453
Mam ich olać?

Gość gość
Tak, szczyj na nich.

Gość Lena779453
Sama nie wiem jak mam do tego podjeść, ale szczerze powiedziawszy mam tego naprawdę dość...

Gość gość
...błagam niech się ktoś jeszcze wypowie...

Gość gość
a ma dzieci?

Gość gość
Tak, córke 7 letnią, mają świetny kontakt...

Gość gość
olej złosliwe komentarze, najwazniejsze jest to ze jestescie szczesliwi. W d***e bym miałą to co mówia inni

Gość gość
ty nie wiesz jaka jest prawda, bo znasz tylko jego 'historie'

Gość gość
Jesteśmy bardzo szczęśliwi... a co do "nie wiesz jaka jest prawda" ojj wiem dobrze... wiem jaką ona była i jest kobietą... własna rodzina udaje, że jej nie zna... nie chce jej oczerniać ale teraz znajomi mojego partnera mówią, że nie dziwią się że od niej odszedł, że to nie było małżeństwo tylko układ... (ona jest baaardzo chciwa na pieniądze...)

Gość Lena779453
Jesteśmy bardzo szczęśliwi... a co do "nie wiesz jaka jest prawda" ojj wiem dobrze... wiem jaką ona była i jest kobietą... własna rodzina udaje, że jej nie zna... nie chce jej oczerniać ale teraz znajomi mojego partnera mówią, że nie dziwią się że od niej odszedł, że to nie było małżeństwo tylko układ... (ona jest baaardzo chciwa na pieniądze...)