Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

~Devill~

Seks on the beach

Polecane posty

Gość gość
Kim jest devill ?

Alicjo wezmę to pod uwagę. Nawet dzisiejszej nocy.:-D Polecony wpisowe opłaciłeś? Wódę przyniosłeś? To przestań brzęczeć.:-D

Nic nie całuj ja nie papierz ani capo di capi ;) Przez ciebie od 2 dni nie wiem skąd przybylem i dokąd zmierzam :):):)

Cześć 🖐️:) Zielonka :)Ty już po porannym seksie czy przed ??:) Fajnie obudzić partnera liżąc mu kutasa (tzn ja lubiłem jak mnie tak budziła )

Cukierek a z kim niby ten sex mam miec :(? Przez moment poczulam drzenie w calym ciele...czytajac ze lubisz lizac z rana kutasy :P Ale podniecenie szybko opadlo :P

Fajnie to jest obudzic sie czujac poranne glaskanie podniebienia kutasem :P No ale jeszcze sie nie znalazl taki, ktory by mnie tak milo obudzil:(

Haha :) To całe szczescie że podniecenie padło ;) Ja bażantem nie jestem :):)! No kutas do jej dzioba z rana może wywrocic świat do góry nogami ;):):)

A lubisz mieć lizana c*pke na spiocha ? Otwierasz oczy myslisz że to był sen a tu prawdziwą wilgoć :)

Pewnie ze lubie...c*pke....i tu i tam :P Liczylam na to ze przyssasz sie dzis z rana do moich warg, ale Ciebie nie bylo :( Gdzie byles Cukierku, co...tylko nie mow ze poszedles po bulki na sniadanie bo sniadania tez nie bylo :(

Uwielbiam z rana pocalować c*pke i lizać ją najpierw delikatnie jezykiem,rowek też ,patrzeć jak reaguje śpiąca królewna :):) Jej aromat mnie rozpierdala :) Później jak otworzy oczy już ostrzej ją piescic aż rękami mnie chwyci za łeb :) Nie dałem rady dziś przyssac się do twojej bo o poranku wyfrunąłem z gniazda na polowanie ;) I teraz już mam w głowie obrazy ,haha :):)

No ale chyba nie konczy sie to tylko machaniem jezorem? Chyba jest tez pozniej jakis wsad albo cos :P Przynajmniej paluchy...chociazby w tylek....no niewiem ale samo lizanie z rana ponownie by mnie uspilo;)

Gość gość
Ale smuty od rana :( to co piszecie mogloby podniecic jedynie ducha o :Dbuahahah

Gość gość
kobieta która używa słów: paluchy ,jęzor :-o zenua 🖐️

"Dwa palce w ciipe jeden w duupe i lizać łechtaczke "-jakos tak to było ;) Jadę autem -staram się :) x gość Nie czytaj pajacu :)nikt ciebie podniecic nie chce :) Pomaranczowa szmato ;)

Gość gość
cuks ciebie to ojciec mocno krzywdzil w dziecinstwie i teraz sa efekty :D jestes mocniej poyebany niz Duch i jego projekty :D

gość Ale jestem niebieski :) Taka subtelna różnica :) Nie traktuję poważnie pomaranczowej s*******iny ;) Nie pasuje ci ?to w*********j !;)