Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Najbrzydsze, najgorsze miasta w Polsce

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
bardzo podoba mi sie 艣r贸dmie艣cie Warszawy. Pruszk贸w jest faktycznie nieciekawym miejscem ale o sporym potencjale. Taki Grodzisk np ma du偶o mniejsze mo偶liwo艣ci a jest naprawd臋 艣wietnym miastem. Bardzo nie lubi臋 Wroc艂awia. S膮 miejsca gdzie miesza si臋 przepych z ogromnym syfem i bardzo mi to przeszkadza艂o we Wroc艂awiu. Krak贸w jest pieknym miastem i ma super klimat jednak nie chcia艂bym w nim mieszka膰. Nie star贸wk膮 cz艂owiek 偶yje. Je艣li chodzi o ludzi najbardziej przyja藕ni wydali mi si臋 w艂a艣nie na mazowszu. Aha pi臋knym miastem (widzia艂em tylko przejazdem i tylko zim膮) jest E艂k. Takiego wra偶enia nie wywar艂o na mnie 偶adne miasto. Jednak to koniec 艣wiata i nie chcia艂bym tam mieszka膰.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
By艂em w E艂ku tylko raz i potwierdzam, 偶e to pi臋kne miasto. Nie podoba mi si臋 Pi艂a i Grudzi膮dz. Uwielbiam Tr贸jmiasto i Krak贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Listonosz Pat

Z racji zawodu du偶o je偶d偶臋 po Polsce, by艂em w prawie wszystkich wi臋kszych miastach. Wg mnie najbardziej klimatyczny jest Wroc艂aw ale jest tam jeszcze wiele do zrobienia (stan dr贸g, torowiska, czysto艣膰). Najbardziej zadbanym regionem jest zdecydowanie Podkarpacie, a sam Rzesz贸w bije wszystkie inne miasta pod wzgl臋dem liczby zadbanych przestrzeni, jako艣ci dr贸g, og贸lnego 艂adu i czysto艣ci, bardzo du偶o si臋 buduje. Co do samych zabytk贸w to Sandomierz, Zamo艣膰, Przemy艣l, Toru艅 i musz臋 napisa膰 Krak贸w chocia偶 ani razu mnie nie zaczarowa艂, cz臋艣ci natomiast rozczarowa艂 zw艂aszcza brudem i szczur贸w na b艂oniach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Gorz贸w Wielkopolski jest obrzydliwy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tylko nie
Dnia 9.07.2013 o 22:00, b艂臋kitna czer艅 napisa艂:

Za to pi臋kne s膮 Wroc艂aw, Rzesz贸w i Mi臋dzyzdroje.

Miedzyzdroje? ???馃槀馃槀馃槀馃槀馃槀 Mieszkalam I pracowalam tam. Pieknosci dla pijakow I narkomanow.聽

Udost臋pnij ten post