Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najbrzydsze, najgorsze miasta w Polsce

Polecane posty

Gość gość
bardzo podoba mi sie śródmieście Warszawy. Pruszków jest faktycznie nieciekawym miejscem ale o sporym potencjale. Taki Grodzisk np ma dużo mniejsze możliwości a jest naprawdę świetnym miastem. Bardzo nie lubię Wrocławia. Są miejsca gdzie miesza się przepych z ogromnym syfem i bardzo mi to przeszkadzało we Wrocławiu. Kraków jest pieknym miastem i ma super klimat jednak nie chciałbym w nim mieszkać. Nie starówką człowiek żyje. Jeśli chodzi o ludzi najbardziej przyjaźni wydali mi się właśnie na mazowszu. Aha pięknym miastem (widziałem tylko przejazdem i tylko zimą) jest Ełk. Takiego wrażenia nie wywarło na mnie żadne miasto. Jednak to koniec świata i nie chciałbym tam mieszkać.

Gość gość
Byłem w Ełku tylko raz i potwierdzam, że to piękne miasto. Nie podoba mi się Piła i Grudziądz. Uwielbiam Trójmiasto i Kraków.

Gość Listonosz Pat

Z racji zawodu dużo jeżdżę po Polsce, byłem w prawie wszystkich większych miastach. Wg mnie najbardziej klimatyczny jest Wrocław ale jest tam jeszcze wiele do zrobienia (stan dróg, torowiska, czystość). Najbardziej zadbanym regionem jest zdecydowanie Podkarpacie, a sam Rzeszów bije wszystkie inne miasta pod względem liczby zadbanych przestrzeni, jakości dróg, ogólnego ładu i czystości, bardzo dużo się buduje. Co do samych zabytków to Sandomierz, Zamość, Przemyśl, Toruń i muszę napisać Kraków chociaż ani razu mnie nie zaczarował, części natomiast rozczarował zwłaszcza brudem i szczurów na błoniach

Gość gość

Gorzów Wielkopolski jest obrzydliwy

Gość Tylko nie
Dnia 9.07.2013 o 22:00, błękitna czerń napisał:

Za to piękne są Wrocław, Rzeszów i Międzyzdroje.

Miedzyzdroje? ???😂😂😂😂😂 Mieszkalam I pracowalam tam. Pieknosci dla pijakow I narkomanow.