Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto lubi fajkie so zapalyć po seksie?

Polecane posty

Jo mom takom propozycje nie dowej zryc bykom i krowom i swiniom bydom tak halasowac ze ani soltys ani najwiekszo pierdusnica we wsi wos nie uslyszy tylko dejcie cynka ktora to stodola bo dzwieki to jo kochom kazdego rodzaju

Gość gość
a to ja mam pomysl, slowianka moze tez przyjedziesz i na zmiane bedziemy paczeć przy drzwiach, ale bedzie wesolo :D

słodka słowianka my to robimy na spontanie, mi to tylko chodzi o zapalenie fajka po seksie więc o jakim wcześniejszym karmieniu inwentarza ty mówisz? :-o Gościu wyruszam :classic_cool: w którą stronę mam jechać? północ? południe?

ja p*****le :-o człowiek się nie może spokojnie podymać z wieśniakiem, bo od razu wszyscy się złażą żeby popaczeć :(

Gość gość
Renya jak Ty mnie zobaczy to zmieni zdanie. Na mnie to wołajo jurny buhaj. A ksiądz z ambony to powiado, że takiej orki w wiosce to nikt nie robi jak jo :D Slowianka, dla Ciebie tez bedzie, upedziemy cos jak sie skonczy, tak ze i Ty bedziesz zadowolono :D

No tak juz pewnie dzisiej dol zryc no nic musicie po cichaczu gosciu mogymy na zmiane ale zebys mnie po d***e nie klepol bydzie ciemno to ci za wczasu godom bo jak sie mnie klepie i sie nie spodziewom to kwicze

jurny buhaj?! :D no nareszcie trafia mi się coś konkretnego :classic_cool: napisz do mnie na maila, teraz, koniecznie!!!

Gość gość
slowianka taka cicha woda...hehe, tera to juz sie rwie, dobre, to wytarmose Cie tam i uwdzie. Pozniej to samo bede musiol zrobic ranyi bo bedzie zazdrosna.

Gość gość
to czekoj tam pod stodołą. już kalosze zkłodam i pyndze do Ciebie ;)

Gość gość
renya popiszymy so na majlu, dawaj dawaj, chetna dziołcha jesteś to sie dogadamy :D

eee za dużo gości :( na miejscu okaże się, że sobie chopy gang bang zorganizowali :(🖐️ miał być papieros po seksie a zrobił się burdel 🖐️ nie chcę już, zostawiam wam słowiankę słodką ;)

Juzem mokra jest a bydzie jeszcze cieplej niz jest dobrze ze my sie tero umowiomy bo jak przyda zniwa to nie bydzie czasu na uciechy tak se mysle ze po zniwach to duzo slomy bydzie ino czys ty juz prese przygotowol?dali choc poki chcica jest

Gość gość
kurka zwiały, chyba so nie zapole i nie op*****le tej obiecanej flaszki :/

Renia nie wiesz jaki chlop jest silny zdominuje Cie na maxa no chyba ze tak nie lubisz...ten sie zapowiada na jednego z lepszych r****czy a miala byc noc inna od wszystkich...

Gość gość
to dali pyndze juz, zrobimy co trzeba i bieremy sie za robote bo to pozna pora sie zrobila zaro kogut bydzie piol. Po siankosach jak so urzadzimy schadzke na takim swierzym sianku to dopiero po tygodniu wyjdziemy na pole. Zaro se to zlajkuje.

Przecie juz jest po sianokosach Ty mosz za duzo spermy i juz slabo kontaktujesz kolo 4 juz sie widno robi dali bo malo czasu momy i sie ino modl coby twoja kobita nie obudzila sie do srocza bo jaja bydom na cala wies i gmine na koniec cie pomylom i zabiorom z odpadami inno firma przetarg wygrala jak cie baba uzno za smiec zes stracony