Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JUST STYLE Beauty Salon East London

Polecane posty

Gość gość

Witam Postanowiłam założyć ten temat, żeby ostrzec Was przed salonem Just Style, w szczególności przed fryzjerem. Bylam tam kilka razy, prosilam zeby za kazdym razem byl jasniejszy blond na moich wlosach, w zamian, dostalam, za kazdym razem ciemniejszy. Po ostatniej wizyty wyglada jak bym nie byla wogole u fryzjera. Zamiast blondu, mam siwe, brąz i dwa pasemka blondu na calej glowie. Na dodatek pani fryzjerka jest bardzo nie przyjemna, nigdy nie poznalam bardziej bezczelnej fryzjerki, ktora krzyczy na klientow. Nie uslyszalam od niej slowa przepraszam ale wyzwiska w moim kierunku. Jezeli nie chcesz stracic wlosow albo ich niszczyc nie potrzebnym farbowaniem ktory nic nie da, nie idz do tego fryzjera. Na dodatek ten fryzjer używa tam bardzo podejrzanych produktów 'spod lady' . NIE WYBIERAJ SIĘ DO SALONU; 'JUST STYLE' (Leytonstone, Londyn) ! Pozdrawiam. Just Style 696B High Road, Leytonstone, E11 3AJ London, United Kingdom https://www.facebook.com/JustStyleLeytonstone

Gość gość
Popieram panią powyżej, tez tam bylam i kompletnie nie jestem zadowolona. Fryzjerka wogole nie slucha klientów tylko robi po swojemu a na dodatek nie ten kolor o który się prosi

Gość gość
Hello ladies. Bylam tam na robienie włosów i nagle przyszli jacyś ludzie od których w podejrzanych reklamówkach kupiła podejrzane kosmetyki. Nigdy nie wiecej tam nie pujde bo nie chce stracić włosów :)