Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalamarnica92

RZUCAM PALENIE

Polecane posty

Gość kalamarnica92

kto dołącza do mnie ? :D

Gość gość
tak o z dnia na dzien ? myslisz, ze jak popiszesz z kims bedzie latwiej. Ja nie pale 7 miesiecy i czasem mnie ciagnie... to juz widze twoj luterkowy system wsparcia ^^

Gość kalamarnica92
Tak rzuciłam z dnia na dzień :) Tzn 2 tygodnie temu rzuciłam ale po tygodniu w tamten weekend pokłóciłam się z facetem wyszłam z domu i wypaliłam pół paczki :/ i od tej pory minęły 8 dni dzisiaj jest już 9 :)

Gość kalamarnica92
No i Tobie życzę wytrwałości :) ja już raz rzucałam .. 2 miesiące przed ciąża rzuciłam nie paliłam cała ciąże i 7 miesięcy po porodzie , bo karmiłam piersią , a potem, a daj zapalić i od jednego do drugie zaczęłam znowu palić i bardziej mnie ciągnęło niż wcześniej aż mówię STOP co ja z tego mam ? Kasa leci, zdrowie się psuje , cera jest szara , szybciej robią się zmarszczki, żółte zęby , śmierdzące palce + zółte paznokcie i śmierdzące ciuchy . Jaki ku.rwa z nich pożytek .. dla Polityków tak owszem bo im kasę do portfela zapełniamy . Ch*uj w d**ę papierosom

Gość kalamarnica92
up

Gość +Malinka
Hehe rozśmieszyło mnie to "c**j w d**ę papierosom" :D Ja nie palę trzeci dzień, ale to w sumie przez przypadek, bo chora jestem i gardło mnie boli i to w sumie po to by gardło oszczędzać - nie palę, nie piję zimnego, gazowanego, piję syrop, ssam tabletki. Ale stwierdziłam, że wcale aż tak mnie nie ciągnie i nic się nie dzieje, jak nie palę, nie jestem nerwowa ani nic i pomyślałam sobie wtedy, może rzucić? Kiedy się nerwy pojawiają przy rzucaniu, jest jakiś przełomowy najgorszy dzień?

Gość kalamarnica92
ja nigdy nie pale jak jestem chora ale po chorobie i tak wracałam do nałogu teraz się zawzięłam :) a co do nerwów .. nie są tak odczuwalne na co dzień ale np przy kłótni z facetem wkurzam się znacznie szybciej i mocniej

Gość gość
Życzę powodzenia:) mi właśnie minął rok, rzucilam tak z dnia na dzień, wg.mnie to najlepszą metoda, najgorszy był dla mnie 1 miesiąc bolała mnie strasznie głową, źle się czułam ale po miesiąca mi przeszło. POLECAM nie ma sensu palić tego swinstwa, wiecie nie smierdze, super się czuje nie muszę się gdzieś wstydzić, że pale cera mi się poprawiła, paznokcie mam piękne ale przedewszystkim lepiej się czuje.

Gość +Malinka
Aha buuu to tak przy chorobie nie chce się palić, a później wraca chęć ojoj gość dzięki że życzysz powodzenia :)

Gość gość
Zapomnialam dodać co mi na początku pomogło też w rzuceniu- przez 1 miesiąc jak miałam chęć zapalić jadam marchewke, obieralam ja i kroilam na małe paleczki, bardzo mi to pomogło:)

Gość kalamarnica92
ja już raz nie paliłam 18 miesięcy ale szczerze powiem zęby na pewno miałam bielsze , cera też ale kondycja już się nie poprawiła

Gość +Malinka
Aha to może spróbuję z tą marchewką jak co, a taka zwykła surowka marchewka? Mi tak fajnie w sumie, że nie palę ten trzeci dzień, tak inaczej , wcześniej chyba nigdy takiej przerwy nie miałam.

Gość +Malinka
Kałamarnica ale jak jesteś rocznik 92, to z tymi przerwami co miałaś, to dużo w życiu się nie napaliłaś :) Ja jestem 88 i nie miałam nigdy żadnych przerw. A po jakim czasie cera się poprawia?

Gość kalamarnica92
Dlaczego się dużo nie napaliłam ? papierosy +18 to tylko na pudełku :P .. rzuciłam fajki na te x miesiecy mając równo 19 lat . Cera poprawiła mi się po roku ? ale też nie było dużej różnicy

Gość kalamarnica92
12 DNI BEZ TYCH ZASRANYCH FAJEK !

Gość Życze powodzenia
Mnie niedługo miną 3 lata bez papierosa:) rzuciłam z dnia na dzien i juz nie zamierzam wracać:) Szkodliwe skutki palenia znikają w 100 % z organizmu dopiero po 9 latach od rzucenia nałogu, a wy się po paru miesiącach rewelacji spodziewacie?

Ja nie paliłam jak odkryłam nietolerancje pewnego leku,bo Przy najmniejszej ilości wody już wymiotowałam...ale znowu zaczęlam...później nie paliłam 9dni jak byłam w szpitalu...wyszłam i co?od razu fajek.za parę tyg.mam operacje więc może wtedy rzuce :D

Gość kalamarnica92
EH domyślam się , że to długi proces :/ tym bardziej,że już nie paliłam dosyć sporo, a tylko zeby miałam bielsze

Gość gość
Ja dzisiaj drugi dzień bez, jest ciężko, chociaż wczoraj było gorzej! :)

Gość kalamarnica92
e tam najgorszy moim zdaniem jest pierwszy tydzień ;) .. ja czuje sięcoraz lepiej .. ale nerwy są nie ma co się oszukiwać :)

Gość fioletka05
No ja też chciałam rzucić, potem spotkałam swojego ex, no i tak kilka dni pooooszłoooo. Uczucia wróciły, musiałam zapalić. I tak sobie palę, ale już wypatruję listoniosza, bo kupiłam w necie Prosta metoda jak skutecznie rzucić palenie - Allen Carr. Zobaczymy co to da :-)

Gość kalamarnica92
16 dni bez papierosa :)

Gość Merlinmerlin
Kibicuję Ci mocno kalamarnica92. Rzucasz silną wolą? Też tak próbowałam i poniosłam klęskę, nie raz... Ogarnęłam się dopiero po książce "Prosta metoda jak skutecznie rzucić palenie. Dla kobiet". Działa!

Gość gość
20 Dni ... :)

Gość gość
26

Gość gość
Ja nie pale juz ponad500dni.warto wejsc na strone:nalogow.com tam jest motywator i rzesza ludzi ,ktora rzucila palenie lub chce rzucic......przede wszystkim jest motywator i wiesz ile dni temu rzucials,jak oczyszcza sie organizm..nie pale16.5 m-ca..ale nie raz jeszcze mam ciagoty.nie poddam sie ...przede wszystkim pachne,jestem wolna bezdymna i zaoszczedzilam ponad 7tys :)