Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy tylko ja jestem jeszcze na cafe?

Polecane posty

Gość gość
Nie no raczej trochę inaczej , pseudoj**aków pełno , a biednych niedocenionych i napalonych kobiet jeszcze więcej

Gość gość
Należysz do tej pierwszej czy drugiej grupy?

Gość gość
Jacek nie każdy gość jest zły . Należę do tej drugiej grupy , ale tu niestety do tej pory spotkałam tylko mocnych w buźce , mało odważnych panów .

Gość gość
Moze im sie nie spodobalas ?

Wiem że większość boi się wychylic za monitor ale nie każdy chowa się za spódnice

Gość gość
No i symbolicznie przysnęłam. Przepraszam. Czy czuję się wykorzystana? I tak i nie . Z jednej strony nie da się nikogo do niczego zmusić, z drugiej strony po co obiecują i robią nadzieję. Nigdy nie ukrywałam czego chcę , czy oczekuję . I mam nadzieję , że nie każdy chowa się , że gdzieś tam jest ktoś , kto nie będzie się krył. Gościu piszesz , że może im się nie podobałam. Nigdy mnie nie widzieli , a ja już na samym początku pisałam jak wyglądam. Chciałam być szczera . Oni uciekali dużo później .

Ja tam ciebie intuicyjnie Lubie chociaż nie znam ale pod kopułą coś tam masz a potrzeby masz bo krew nie woda ......hipokryci

Gość gość
Facety to wzrokowce, mozesz im pisac, dopoki ciebie nie obacza to bedzie im to splywac. Babie napiszesz to zrozumie, zobaczy to nie zrozumie, nie?

Zależy na co się liczy.....każdy woli zjeść jabłko niż tylko mieć jabłko....

Gość gość
Hipokryci czy nie , mają prawo zrezygnować. Rozumiem ich tym bardziej , że jestem osobą bardzo nieśmiałą i niestety wizualnie nie za bardzo. Także w tym upatruję swoje problemy. Wiem , że krew nie woda . Ale cóż , nic na to nie można poradzić . Przecież nigdy nie wiemy, kto siedzi po drugiej stronie i jakie ma zamiary.

Pewność siebie i wiedza ile jest się warty to klucz do sukcesu mówisz że jesteś nie za bardzo nie mów tak bo dla tego jedynego będziesz naj naj naj i to jest ważne a nie ogół idiotów;-)

Gość gość
Jacek ja sobie świetnie zdaję sprawę ile jestem warta. Tylko jest tak , jak napisałeś . Krew nie woda . Każdy ma potrzeby . Mieć tyle lat , co ja i posucha. To forum erotyczne , więc myślałam , że będzie łatwiej . Może to nie do końca moralne , ale napewno lepsze niż sex z kimś po pijaku w kiblu po dyskotece , albo płacenie za niego w akcie desperacji. Nie chcę chyba tego jedynego, bo jak narazie nie wierzę w żadne górnolotne uczucia. Może się to kiedyś zmieni , a może nie . Każdy postrzega to inaczej. Dobra lecę już , bo praca czeka . Wpadnę zobaczyć później , czy ktoś będzie pisał. Życzę miłego dnia.

Miłego dnia. ..i jak najwięcej mokrych dni;-) głupia nie jesteś kogoś w końcu zakrecisz

Gość gość
Ja ci dam mokrego dnia. Ja mam za dużo mokrych dni . Jakoś tam może się uda . Jeśli nie, to zawsze pozostaje kafeteria albo któryś z wyżej wymienionych sposobów.

Bym się zlitował i przeprowadził atak na ciebie:-D. ..ale nie dla psa kiełbasa. .....

Gość gość
Nie chcę litości , bo to najgorsze co można dostać od drugiej osoby , ale śmiało przeprowadzaj. Dobra idę już , bo w końcu mnie zwolnią. Do zobaczenia.

Gość gość
No chyba że tym psem ja jestem , a ty tą kiełbasą. Wtedy przepraszam za nieporozumienia.

Na tyle ciebie nie znam ale kiełbasę mogę wyciągnąć chociaż i tak cię nie dosiegne bo zaraz daleko raczej jesteś

Gość gość
to było w nocy :-o