Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ulka____

czy to ciąża?kompletnie nie wiem co robić.

Polecane posty

Gość Ulka____

cześć! sory, że zakładam nowy temat, pierwszy raz zadaję pytanie na jakimkolwiek forum. więc tak uprawiałam seks z chłopakiem, dzień po okresie. on miał prezerwatywę, ja biorę pigułki, z tym, że w każdym opakowaniu mam 7dni przerwy brania pigułek - na okres. więc w dzień stosunku wzięłam pierwszą z nowego opakowania. najlepsze jest to, że źle się czułam i przerwałam "zabawę", chłopak nawet nie skończył. czy jest możliwe, że jestem w ciąży? dwa dni z rzędu odczuwałam silne bóle w podbrzuszu ( i nie, nie wmawiam sobie, ból był taki, że wzięłam tabletki przeciwbólowe). nie jestem z tym chłopakiem, dlatego bardzo się martwię, pierwszy raz jestem w takiej sytuacji. jeśli macie jakieś pojęcie o tym, to proszę o "pomoc" i radę.

Gość Ulka____
PS. Wiem, że wszystko jest możliwe...Jak to w życiu. Chciałabym wiedzieć, czy komuś się takie coś przytrafiło?

Gość gość
to nie ciąża. na 1000% wlaściwie nie ma na to szans. skoro bierzesz tabletki krwawienie samo powinno sie pojawić. kiedy wziełaś ostatnią tabletkę?

Gość Ulka____
biorę codziennie, nie zapominam o tym. tak jak napisałam - w sobotę - w dzień stosunku wzięłam pierwszą z opakowania - musi być 7dni przerwy na okres, który wystąpił, ósmego dnia rozpoczynam kolejne opakowanie. a ostatnią tabletkę wzięłam przed chwilą - jak zawsze rano.

Gość Ulka____
Chciałam zrobić test, głupota nie popłaca, a ja mega się denerwuje. Ale przeczytałam w internecie, że to dopiero ok. 7 dnia po stosunku.

Gość gość
jeżeli w sobotę uprawiałaś seks to jak niby masz miec już objawy które występują po około 1,5-2 tygodniach bierzesz tabletki jestes zabezpieczona przestan schizowac!

Gość Ulka____
tego właśnie było mi trzeba.. - żeby ktoś mnie uświadomił, że sobie ubzdurałam!

Gość gość
Juz kobieto czytaj i będziesz wiedzieć.Uprawiasz sex,a chcesz tłumaczeń.Pierwsze nauka ,a potem otwieraj szparkę